I wish people looked like their personalities.

 
Haft en super helg med bästa Sara, synd bara en helg gå så fort för vi hann inte ens med hälften av vad vi hade planerat att göra, men det kommer ju fler helger som tur är :)
 
I Fredagskväll for vi först och käka middag på Krogen sen for vi på Hotellet och bubbla och drack en öl, sen hem och såg film och myste.
 
Och i Lördags sov vi jätte länge, sen for vi på Blommona och köpte lite mer pysselgrejer sen scrapbooka vi resten av dagen/ kvällen ungefär, och såg film .. är sjukt svårt att sluta scrappa då man väl börjat! ;p
 
 
Och igår for vi en sväng till Carro och hälsade på, sedan kom Dennis och även Linus kom förbi så vi såg en dålig film sen Solsidan, och efter att Linus farit såg jag, Dennis och Sara två Maria Wern filmer.
Sen var klockan alldeles för mycket, den var nog närmare 03.00 innan man lyckades somna och då klockan ringde före 05.00 var man inte så kaxig, var dock inte förns vid 10 tiden som jag vart riktigt slö.
 
Och nu har alla lämnat mig, buhu .. hatar då man haft folk omkring sig också far dom, blir så himla tomt och ensamt, men ska strax fara och käka middag på Hotellet med Marina, det bli trevligt! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här nedanför!

Ditt namn:
Här ofta?

Msn/e-post: (syns bara för mig)

Blogg/Hemsida:

Vad vill du skriva?

Trackback