RUBRIK


efter många om och men blev de tillslut stockholm istället för hemavan på nyår, vilket känns väldigt roligt :)
dock lite surt att jag redan betalat för att fara till hemavan men de är smällar man få ta när jag aldrig lär mig att jag inte kan bestämma saker så långt i förväg ;p
resan blev bokad idag och imorgon far vi, brabra :) dock så ha varken ja eller sara packat nått så de bli en väldigt tidig morgon imorgon eftersom vi far 10.35 :)

 
ps,sara och emil är söt.
puz


ÖL! :)



MÅNDAG


jahaja då vare måndag igen, ny vecka nya möjligheter..hehe positiv tjej här, japp, eller?
min helg va lugn och bra..va helt slut på efter begravningen så jag låg i sängen i stortsätt hela dagen/ kvällen från att ja kommit hem, tillslut beslöt ja mig för att sova, av en slump vakna jag och såg att telefon lös, va en sötnos som skrev att dom va i vilhelmina och att ja skulle komma ut, så de va ju bara att kliva upp å dra på sig lite smink,tro vi va ute och ragga till klockan va närmare 4,sen for vi hem till mig och dom andra hem till sig, vi somna vid 8 på morgon och vakna klockan 11,inte så värst mycke sömn men lätt värte, sen vart de mys hela dagen tills de va dax för han att fara :)
resten av helgen tillbringade jag tillsammans med jessica, vi började se greys anatomy och blev helt fast i de, igår låg vi i 10 timmar och kolla på de, haha när man väl börjat se nått är de svårt att slita sig från de ;p tokigt!
tjaaa, vad ha mer hänt? va på arbetsförmedlingen i dag, vart inte så mycke klokare som vanligt..ska iaf skicka in min jobbansökan på ett jobb som barnskötare, måste bara fara till polisen och fixa utdrag ur registret sen är de klart :)

nämen, 3 dagar kvar till jul och jag ha inte köpt en ända julklapp än, men de ska nog hinnas innan torsda de med, vet iallafall vad jag ska ge till mamma :)tyck dedär me att ge bort massa saker på jul är lite överskattat, huvudsaken ja få maten är ja nöjd :D jiiiiha tagga äta minst varannan timme dom kommande dagarna ;) tagga även att jag trots allt kanske få träffa sara dehär året iaf! kommer bli överlycklig när hon äntligen kommer hem :D


puss


söt granne



morgan säger:

har inte du en chipspåse eller nåt jag får köpa? hahaha
LLINDA ; säger:
hahaha nej tyvärr
morgan säger:
lussebullar då?
är så jävla sugen men orkar inte gå ner på ica, då fryser man ihjäl


18 december



torsdasmys hos froffan ikväll med varmoboy och negerdeg, de gillades! :)
imorgon klockan 10 är mormors begravning,vilket jag gruva mig enormt mycke för
tur de är direkt på morgon så man inte hinner tänka så mycke, fast känner jag mig själv rätt kommer det bli ännu en sömnlös natt med massa tänkade som gör mig galen.


nejdu av att sitta här få jag ingenting vettigt gjort, ska fixa å dona lite innan jag slänger mig i sängen för ett sömnförsök.
godnatt puss :)

DRÖMMAR AV SILVER DRÖMMAR AV GULD SOM GAMLE AGDA SA



inatt drömde jag att jessica va gravid, så då skrev ja och berätta de för henne och de läskiga va att hon hade drömt precis samma om mig, att jag va gravid.
så vad ska de betydaaa?;) skämtåsido.
ni som känner mig vet ju hur mycke ja tyck om barn så jag blev iallafall överlycklig över att jessica va gravid för jag skulle få hjälpa till att ta hand om ungen, haha

nej nu ska jag ta på mig nå varma kläder sen springa ner på ica och köpa nå saker till tacopajen ja ska göra ikväll. puss


VEM FYLLER 20 IDAG?


nämen va säg ni, bolaget nästa? ajjemen ;)


grattis


grattis mamma, johanna och lina som fyller år idag ! :D










NÖJD TJEJ SOM FAN


fy å, idag har jag varit duktig..direkt jag vakna imorse klev jag upp och börja städa, eller jag hann göra bort disken å lite annat i köket sen skrev jessica och ville ha sällskap och göra nå saker så då tog ja på mig nå vettiga kläder och lite smink och for ut me henne, sen for jag hem till mamma och åt gomidda innan vi for och kolla på matildas lucia :) direkt efter lucian for jag hem och fortsatte städa och ha tok städa fram tills nu, ha bara 2 tvättar och att renbädda sängen kvar nu.

känns som fan i ryggen att jag hållt i gång några timmar, ha kuta upp å ner, fram å tillbaks som en galning, huh men nu äre rent å fint! :)
nu gälle bara å se till att de få vara fint mer än en dag, bruka va duktig på stöka ner så fort jag städat ;p
nääegud å, nu ska jag fixa den sista tvätten sen börja göra mig i ordning för sängen så jag tar mig upp imorgon då vi ska flytta ut ur mormors lägenhet, känner mig inte så jätte pepp på göra de men de är ju sånt som måste göras, tyvärr :/


                                                    grattis till tina som fyll 20 idag ;)






*


kom precis hem från frisörn, nu är jag mörk me rött igen :) skönt att äntligen slippa dedär äckliga håret,måttligt less jag va på de, huvva!
dock så gillade inte plånboken det men bästa mamma hjälpte till att betala eftersom jag fyller år snart. 
nu äre fan inte länge kvar tills jag fyller år alltså, lite smått panikslagen tjej? jajemen.
egentligen borde jag nog vara glad, för alla vill väll fylla 20? eller.. nja inte jag, att fylla år är nått av de värsta jag vet!
men int ligg ja å grin för de ;)


och vet ni vad?utan att ens ansträngt mig ha jag gått ner ytterligare 2 av dom kilona som jag gick upp under resan, bara 2 kilo kvar nu så är jag nere på min vikt igen! :) tro de ha nått me vintern å göra, förra året vid den här tiden gick ja ochså ner i vikt utan att ens göra nått, konstigt dedär.
påtal om vikt så saknar jag sara, för när hon kommer hem ska vi äta fett som fan,då blire tillbaka till chirre och dirre dieten ;)  haha puss


                                                                gammgojävlabilden ;) 
                                                               lyckelse 2006- minnen :)


sexy bitch


tjenna!
ännu en ny vecka, kan det inte vara helg jämt? säkert jätte många som sitter där och läser och tänker "vafan klaga hon för, hon är ju arbetslös", men de är inte en dans på rosor alla gånger ska ni veta.
taggar iaf lucia som satan! :) dock inte att jag fyller år snart.

helgen som var va en bra helg, jag och camilla vart som ung på nytt och impuls for till grabbarna i hoting vad som hände där vet jag inte riktigt, men nått jag vet är att jag älskar att fara sådär me camilla, de måste liksom vara jag och hon, de händer alltid saker att minnas ;)
söndan bestod av prat, skratt och tvspelning, riktigt mysigt :) sen på kvällen va de dax för oss att fara hem till vilhelmina igen och jag dog ungefär direkt vi kom till camilla.


pussen på er alla :)


BJUDER PÅ NÅGRA BILDER ;)


jag är läääskig ;)

camilla och jessica ;)


jag och camilla pösses ;)



jag och jessica satt i finkan :(


HAHAH jag va en sötbebis och camilla snygg! ;)

HAHAHAHAH camilla halkade, sötnos!


jessica fittan och jag va coola.. HAHAHA


camilla lyckades faktist hålla sig på madrassen ;)

;)





bästa bilden få ni vänta tills på julafton med ;)
HAHAHAH


ONSDAG


skrev igår att jag tagit en sömntablett så jag skulle somna i nån ordning, hur tro ni de gick?tjaa, åt helvete ungefär.
somna 12, vaknade igen klockan 1, låg ett tag och blev mer och mer förbannad så ja gick och tog en halva till, la mig och vart ännu mer förbannad, somnade om igen nångång efter 2, vaknade klockan 6 igen och va pigg, less tjej som fan!
egentligen ska man bara ta en halv tablett men de ha aldrig någonsin funkat för mig så de är ju rena skämtet plus att dom ska hålla i 12 timmar, jo tjena..vakna efter en timme!

idag har jag och camilla gjort massa ärenden, hann på af, banken, in på isara, fara till linnea och boka klippochfärgning sen ner på trissen,sen gick ja hem till mamma och hade tänkt äta midda men hungern försvann så ja sket i maten och for och umgicks me jessica och marina ett tag istället, nu ligger jag här och  väntar på att få umgås med frugan :)




TISDAG


de vart många tårar idag, känns inte bra dehär men allt ska väll inte känns bra antar jag.
kvällen har bestått av gofika och massa prat med camilla och jessica, vi kollade på bilderna från undervattens kameran sen grekland och gud vilka bilder! nog fick man skratta iaf, dog nästan då jag såg en bild, gojävlaröv bilden, fundera på om man kanske skulle ha gjort ett julkort av den bilden? ;)

har tagit en sömnis ihopp om att somna före 6 på morgon, nu ska vi se om jag lyckas!
puss



!

känns som det var ett tag sen jag skrev här men det har ju sina orsaker, min mormor ha gått bort och vi stod varann väldigt nära så lusten att skriva ha inte funnits, som vanligt när någon närstående går bort känns det så overkligt, eftersom mormor alltid funnits där så gå de inte in i skallen att hon faktist inte finns längre.hon har alltid varit någon jag kan komma till när jag vill, dag som natt, glad som ledsen.

ikväll har jag mamma inga och jessica varit uppe hos mormor och försökt så gott de går att få nån ordning på allt, är ju så otroligt mycke som måste göras nu,få ordning på alla saker, flytta ut ur lägenheten innan nyår, ja .. allt :/.

imorgon ska vi fara och se henne, jag är lite orolig för hur jag kommer att klara de eftersom jag aldrig vågat mig på att se en död människa förut så dehär bli första gången, flera veckors sömnlöshet kanske?

 

nu ska jag nog lägga mig och försöka sova en stund innan jag ska upp igen,ha mycke att göra imorgon.

puss! ♥


RSS 2.0