LÖRDAG



woho! efter att ha varit nykter sen mikaeli så bli de utgång ikväll, brudkalas hos camilla sen noice makers ;) bli nog kanonis!

än fast jag känner mig rätt seg idag, va inte i säng förns klockan 6 i morse men de vare värt ändå..jag och lotta tjäna 550kr+ full tank .. OHOH! min seghet går nog att ordna upp med en dusch, bra sällskap och alkohol ;)



TORSDAG


tjenna!
idag ha varit en riktigt bra dag, först så vaknade jag en bra stund före klockan ringde så jag klev upp och hade en riktigt lugn och mysig morgon innan jag begav mig på jobbet, och idag var det bad på förmiddan så jag och rikard tog med oss 4 barn var och badade, mycket gemytligt! :) efter att jag slutat gick jag och hade möte och nu sitter jag här med någon konstig sorts mensvärk typ?..gå typ inte beskriva, bli som när man ha jätte ont nånstans då man inte kan röra sig typ samtidigt som de känns som jag vill spy..men vad gör man?

sara ha suttit och skickat massor av mina bilder som jag lagt in på hennes datorn sen 08, fyfan vilken minnen man får alltså! både bra och dåliga..


puss!



ooh! just när jag skrev rubriken kom jag på att de är torsdag, och vad betyder de? JO, att vilhelmina aktuellt ha kommit! måste gå ut till brevis och hämta den nu.. tjingeling.

JUL LÄNGTAN


känns som jag är mer taggad på jul än någonsin, vet inte vad som flugit i mig..julkänsla har jag inte haft på många många år, men i år kanske den är tillbaks? ;) har varit och kollat runt på massa olika sidor efter julgardiner osv för här ska julpyntas! :D även marina va taggad på komma och pynta med mig .. jag camilla och jon ha även planerat julaftonskvällen/natten, kommer bli så otroligt mysigt! nu sitter jag och marina och planera att vi ska göra massa julgodis och annat gott!

skulle kunna skriva hur mycke som helst angående min jultagg! HEHE..men ska göra klart lite saker jag håller på med, såååå kort å gott..HEJ!


söt jultomte :)

 

 


LÖRDAG


nu blir de tacos me dessa klommer, sen massa film, mys och bus :)


RACKEBAJSARE


hahahaha, gilla att dom ha en korv på ica som heter 'rackebajsare'.



FREDAG


suttit i telefonförhör med skellefteå polisen 1 timme och 5 minuter !!! måttligt less..men jäkligt trevlig karl jag fick prata me, annat va  de me surmuppen som ringde första gången :p, och som alla andra gånger jag pratat me dom fick jag frågan 'ha du sett killen förut, vet du vad han heter?'.njaaa, hade jag vetat de hade han redan varit körd!

nej, nu tänker jag duscha för att senare fara och umgås :)


zötnosaR

bjuder på en video från bästa midsommarn ;)


00.10


bööh, bli så deprimerad när jag ser att de snöar ute, tyck de kan vara sommar året om! skulle va mycke bra :)
ha absolut ingenting vettigt att skriva, ha ont i halsen som fan och är helt slut i huvve ..höres!


väldiii gammal men kärleksfull bild :)


EY!


måste bara lägga upp denhär bilden just för att jag märkte att idag är det exakt 2 år sen den togs ;)



PuZ




SARA säger:
loove you 2. de va ganska bra att vi bråka förut då vi skulle äta tortillini, för då fick jag äta upp allt själv  
LLINDA ; säger:
hahahahaha TJOCK

 

älskarrrrr dig ♥


TORSDAG



hmmm, undra när man ska få tillbaka motivationen att skriva på detta ställe då? aja, den kommer nog me tiden :) 
fick iallafall tillbaka min dator i tisdas, överlycklig tjej! :)


bjuder på en väldigt efterbliven bild sen i somras


nu ska jag försöka göra mig nån mat, TJENIS!

RSS 2.0