You learn more in failure than you ever will in success.

 
Ojoj, veckorna bara springer i väg och jag hinner liksom inte med! Har precis slutat så ska alldeles strax hoppa i säng för att jobba sista timmarna imorgon sedan far jag till Umeå med Sara och Emil för att julhandla och stanna tills på Lördag eftermiddag, sen måste jag försöka snabb julpynta och julstäda så det är fint på Söndag, känns som jag kommer få vara vaken halva Lördagnatt, hade helst vela hinna baka innan Söndag med men det hinner jag absolut inte, så baket får vänta tills på Söndag då vi ska ha adventsmys! :)
 

Nu har jag inte tid med detta längre, måste fixa lite saker sen sova! PUSSHEJ
 
 

I wish people looked like their personalities.

 
Haft en super helg med bästa Sara, synd bara en helg gå så fort för vi hann inte ens med hälften av vad vi hade planerat att göra, men det kommer ju fler helger som tur är :)
 
I Fredagskväll for vi först och käka middag på Krogen sen for vi på Hotellet och bubbla och drack en öl, sen hem och såg film och myste.
 
Och i Lördags sov vi jätte länge, sen for vi på Blommona och köpte lite mer pysselgrejer sen scrapbooka vi resten av dagen/ kvällen ungefär, och såg film .. är sjukt svårt att sluta scrappa då man väl börjat! ;p
 
 
Och igår for vi en sväng till Carro och hälsade på, sedan kom Dennis och även Linus kom förbi så vi såg en dålig film sen Solsidan, och efter att Linus farit såg jag, Dennis och Sara två Maria Wern filmer.
Sen var klockan alldeles för mycket, den var nog närmare 03.00 innan man lyckades somna och då klockan ringde före 05.00 var man inte så kaxig, var dock inte förns vid 10 tiden som jag vart riktigt slö.
 
Och nu har alla lämnat mig, buhu .. hatar då man haft folk omkring sig också far dom, blir så himla tomt och ensamt, men ska strax fara och käka middag på Hotellet med Marina, det bli trevligt! :)
 
 

 
Ikväll är det 3 år sedan en av dom absolut viktigaste personerna i mitt liv gick bort, helt oväntat endast 69 år, helt obeskrivligt vad jag saknar henne! 
 
Min finafina älskade mormor!  ♥
 
 

Crying is like breathing. The more you hold in, the more you let out.

 
Förjäkla bortskämd man bli då det gäller att sova på morgon då man jobbar kväll, jobbar kväll hela veckan så jag början antingen 16.00 eller 18.00, och jag kan ju säga att jag absolut inte haft någon panik med att kliva upp dom här dagarna, haha men det är skönt! ;)
 
Igår fyllde Henke år så då vart det tårta hos han i Dalasjö, och Camilla och Fredrik bjöd på middag så man hade de rätt bra igår med andra ord som blev bjuden på både middag och tårta! :)
 
 
Och idag har jag lunchat med Nicolina och Lisa, och lilla Hampus förstås, vilken sötnos alltså ..tro det är första gången jag träffa han i vaket tillstånd så det var skoj :)
Sedan for vi och kolla runt i lite affärer efter julsaker och lite annat småtjafs, börja ju bli dax att julpynta snart :)
 

Love someone and not expressing it is like wrapping a present and not giving it.

 
Tjohej då var det Fredag igen, har inte planerat någonting alls i helgen så det bli nog bara en lugn helg skulle jag tro! :)
Idag har jag gjort rätt mycket, än fast det känns som jag inte gjort någonting? Först kom mamma upp runt 10.00 och fick sig lite kaffe och muffins, så medans hon var här duschde jag och gjorde mig i ordning, sen for vi upp på Mormors grav och tände ljus ♥ sedan for vi och handla, och jag for förbi Kajsa och beställde en klipptid med.
 
Då allt de var gjort for jag hem och käkade lunch och chillade ett tag och runt 13.00 for jag, Camilla och hennes syster Elin och träna, och nu har jag precis bakat mer muffins fast med mint smak denna gång :)
Och ikväll blir det troligtvis middag på Hotellet som det lät på Linus, gött och slippa tänka på vad man ska laga för mat ;) hihi
 
 

We say all these beautiful, inspiring and hopeful words to build other people up, yet we can't find the right words to make ourselves feel better.

 
 
Fick mig en lagomt gott skratt idag då barnen kom och ville att jag skulle läsa 'När räven och björnen bryggde öl'.
Haha ja, vad säger man? Allt kan man då hitta i sagoböcker! ;)
 
 

I thought you took my breath away, but then I realized it was your bullshit that suffocated me.

 
Slutade tidigt idag så nu är jag ledig fram till klockan 18.00, så då passade jag på att prova ett muffinsrecept som jag hittat via en receptapp, som då ska vara lite nyttigare.
Perfekt nu då jag ska försöka dra ner på alla dessa onödiga onyttigheter men ändå inte kan vara utan choklad, helt sjukt, choklad må ju vara det absolut bästa! ;)
 
 
Inte världens finaste men smaken var det absolut inge fel på! :)
 
 
 
 

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

 
Jahapp, som tidigare skrivet så var vi ute i Dalasjö i Lördags och vi hade riktigt trevligt, dom är förjäkla roliga mina vänner! ;) Tänk om alla hade dom som vänner! ♥
 
Tog dock inte så många bilder, alla vart mest bara suddiga :p
 
 
Hade sån tur att Björn-Åke ville komma och hämta mig där mitt i natten så jag fick fara hem och sova, alltid skönt att vakna upp i sin egen säng! och just som ja hade kommit hem så fick jag besök av Marina som lånade min soffa :)
 
Och i Söndags gjorde jag inte allt för mycket, lunchade med Marina och Linus sen gick jag mest och vänta på att klockan skulle bli 16.30 så jag fick sätta mig på bussen till Hoting, och där ha jag varit tills idag eftersom Dennis inte for och jobba förns idag och jag är ledig tills imorgon! :))
 
Grabbarna stå på sin rätta plats ;) hihihi
 
 
Nu ska jag ta och göra mig nån mat! Tjingelipling

Sometimes following your heart means breaking someone else's.

 
Tjaba!
Igår var det myskväll på samhället och eftersom jag aldrig varit och kollat då det varit det så tänkte jag passa på att göra de den här gången, så efter att jag Camilla,Fredrik, Isak och Henke käkat middag på Krogen så for jag Camilla och Towa och gick en sväng och kolla, och runt 20.00 kom Dennis så vi for och köpte lite götta sen hem och såg en så jäkla bra film, Cockpit hette den och vi skratta nog mest hela filmen, så den rekommenderas verkligen! ;)
Sen börja vi se dom två nyaste Johan Falk filmerna, som vi förövrigt vart väldigt förvånad över att dom kommit ut då dom inte ska komma ut förns 2013, men sjukt jäkla bra var dom, speciellt sista filmen! :)
 
Och idag har det inte hänt mycket alls, vi var ut en sväng, käkade och såg klart en film vi börjat på och för inte så länge sedan for Dennis hem, tråkigt, men jag ska ju strax fara till Dalasjö på middag, bastu och allt vad som hör till en kväll där ute ;)


Hoooooojt!

Learning is a gift, even when pain is your teacher.

 
Då har man jobbar klart för idag, och imorgonkväll gör jag helg! Weeeeii, känns som veckan har gått så otroligt fort, tycker nyss det var Söndag?
Imorgon är det fotografering på jobbet, tänka sig att jag lyckats komma undan denna fotografering varje år sedan jag började jobba på Täppan, men någon gång måste ju vara den första ;) Annars är det rätt lugnt, hatar den här tiden för det händer liksom ingenting? På sommarn har man fullt upp med nya äventyr och påhitt varenda ledig sekund känns det som, men nu .. absolut ingenting, heltrist kan jag tycka! :p
 
 

Hitta ett super läckert fat på Ica igår, (mycket snyggare i verkligheten) dock var det på den "dyra" hyllan, tro det gick på nästan 1500, men fint var det! ;)
 
 
Nä, färdig svamlat för min del nu :)

Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die tomorrow.

 
Haha åh, min underbara vän Sara är då alldeles för underbar! Städade några lådor igår och där hittade jag en tom toarulle som jag hittade på mitt toagolv i vintras, vi hade diskuterat dagen före att jag hatar folk som inte orka slänga den tomma toarullen i soporna och istället kasta den på golvet.
 
 

You'll never find the right person if you can't let go of the wrong one.

 
Har varit ledig idag och än fast jag hunnit göra bort rätt mycket som jag skulle ha gjort känns det som att jag inte gjort något vettigt alls, konstigt när det känns så :p
Nu sitter jag och väntar på Anders som ska komma och hjälpa mig med skåpet, sen ska jag fara och handla eftersom jag äntligen fick tillbaka mitt kort som jag glömde i Hoting i Söndags! :) Och resten av kvällen kommer nog bara att spenderas hemma framför en film eller så, gick ju och blev förkyld i slutet av förra veckan men nu börjar det bli bättre, förutom dendär jäkla hostan jag aldrig blir av med, förstår inte :p
 

Justja, och ny design har jag fått mig ikväll också, hon är bra snäll min lillasyster som tog sig tid att hjälpa mig då jag var så galet less på min förra! :)

 

Jaaha, var väll allt för mig skulle jag tro, HEJ HEJ!
 
 
 

You can't buy love because when it's real, it's priceless.

 
Happ, som vanligt gick helgen alldeles för fort och imorgon 05.00 ringer klockan, suck kände mig inte alls taggad på att kliva upp då!
Men iallafall, helgen har varit både bra och dålig, många saker har ha blivit fel och mitt humör kunde ha varit bättre, men tur det finns som dom som kan få en på bättre humör! :)
 
I Fredags efter att jag slutat satte jag igång och gjorde klart målningen i köket, så nu väntar jag bara på nå små detaljer som ska upp, bla  en klocka jag fyndade på Konsum för en billig peng och ett skåp som jag ska ha som extra skafferi då mitt "skafferi" som jag har nu knappt går att öppna pga att det är överfullt :p Känns fint att det snart är klart så jag kan börja med sovrummet sen.
 

Runt 19.30 la jag ifrån mig allt och for och köpte lite götta med Jessica sen såg vi film, precis som filmen var slut skrev Dennis att han var påväg så då for jag hem, vi slog på en film men Dennis såg inte mycket av filmen då han somnade nästan direkt, hehe!
Lördagen var bara allmänt dålig då ingenting gick som jag ville, gav upp allt vad utklädnad och utgång hette men Linda kom och taggade upp mig senare på kvällen och gav iden om att vi kunde vara rockig typ, sagt och gjort och tro det eller ej men jag hade riktigt skoj trots att det kändes som en dålig ide att fara ut då allt bara kändes skit, vi drog på hotellet och efter hotellet stängde for jag till Dennis i Hoting.
Och idag har vi absolut inte gjort ett smack, bara lega och tagit det lugnt typ och nu är jag hemma i min ensamhet igen, slötittar lite på Beck filmen som går på 4an, fåse om jag orka se klart den eller om jag hoppar i säng! :)
 
 
Lite bilder från igår! :)
 
 
Tjingeling!
 

It's funny how the people who know the least about you, always have the most to say.

 
Lugn dag med bara massa jobb, och kvällen har varit en väldigt lugn kväll då endast Rasmus och Arthur var hemma, så det vart filmtittning för hela slanten och vi hade asmysigt som Rasmus sa, sötunge!
 
 
Och nu sitter jag och väntar på finaste Linda som är hemma i Vilhelmina, vi ska färga hår och snacka av oss lite! :) 

RSS 2.0