What people often fail to understand is even the people who appear strong also need someone to lean on sometimes



Råkade klicka hem lite mer saker för nån kväll sen, bla denna ljushållare som jag tro kommer passa perfekt i hallen ovanför byrån, kommer bli kanon med den och min nya hatt och sko hylla! :D längtar tills allt kommer.. älskar nya saker!


 

Sen var jag precis och hämtade ut en super snygg klänning jag beställt som jag tyckte passade perfekt att ha på nyår, men självklart ska mina jävla fanskap till bröst förstöra allt!!!!! (ursäkta språket, men är inte första gången)

Klänningen satt nästan perfekt runt magen, bara lite pösig men sen upptill gick det inte att dra dragkedjan längre.. måste ta hit nån som kan hjälpa mig och försöka med våld! Arrrrrrgh! ;p.

Vet inte hur många klädesplagg jag inte kunnat ha just pga av mina bröst, börja bli jäkligt irriterande :p

 

 

Men nu till något roligare, eller ja.. jag tyck det är roligare eftersom jag ha vela ha en sånhär massor av år men aldrig lyckats köpa mig en, men i år då jäklar gjorde jag de! :) Så imorgon få jag skrapa första luckan.

 



With every breath you take, someone just took their last. Stop complaining about what you have and be thankful for not having worse



Gokväll!
Idag har jag egentligen inte gjort allt för mycket, har varit ledig och kände mig inte alls kry imorse så jag valde att stanna kvar i sängen väldigt långt in på dan ;) men vad gör de, hade ändå inge bättre för mig och när jag klev upp kände jag mig piggare :)
Tog mig en dusch sen for jag och hämta Wilma på fritids, var egentligen tänkt att Rasmus skulle hämtas också men Ronja tog med sig han då hon lix var på Kefas, så det vart bara jag och Wilma så hon fick bestämma vad vi skulle äta till middag och hon valde fiskbullar! Var hur länge som helst sen jag åt det så det var gott.

Sen lyssnade vi på julmusik och bakade lussebullar :)

 

Efter baket klädde vi på oss och gick ner på ica och köpte lite frukost till imorgon eftersom Wilma ska vara här över natten!

Sen fikade vi och kollade på lite tv och nu ligger Wilma i sängen och snarkar och jag ligg och se på Desperate, sen bli det sova för min del med så man orka upp och jobba imorgon, har ju haft lång helg så jag har ju blivit lite bortskämd då de gäll att kliva upp på morgon ;)

 

 

 

 

 


Everyone one you meet comes with a baggage. Find someone who loves you enough to help you unpack




Christmas isn't a season. it's a feeling

Varit ute på samhället och druckit glögg och kollat i affärer med Marina, Emma och Sofie ikväll! Sen vart det lite advents fika på Stenmans, myspys! :)

 

Och första ljuset är tänt! :)

 


For every good reason there is to lie, there is a better reason to tell the truth


Då var lägenheten städad och fin och redo för första advent! :) hade även tänkt sätta upp mina nya ljushållare som ska sitta på väggen men fick sån beslutsångest om vart dom skulle sitta så jag måste vänta med att sätta upp dom tills jag fått någon annans åsikt :p 
När jag var klar med allt la jag mig och små titta på freaky friday som gick på 5an och nu känner jag mig smått rastlös .. hade inte klockan varit så mycke hade jag slängt mig i duschen och farit ut men lär väll bli sängen istället om inte allt för länge :)

Hittade en gammal julblomma bland allt julpynt så jag tog bort blommorna från själva krukan och gjorde mitt ljusfat lite juligare, det behövdes inte mycke för att få lite jul i det hela :)


 

Nä gud, nu har jag inge mer att skriva :)

Females always say "all men are shit" well if you're attracting shit, maybe you're a toilet


Efter en lång sovmorgon imorse har jag hållt på för fullt sen jag klev upp, har inte ens hunnit äta men ändå har jag hur mycke som helst kvar att göra :o, men då har jag något att sysselsätta mig med ikväll eftersom ute går det ju inte att vara i denna storm ..
Fick besök av mamma och Anders en sväng med, Anders hjälpte mig upp med min kryddhylla som lossnat så nu sitter den som berg på väggen ;) sen fick dom sig lite kaffe och kaka innan dom for vidare.

Blev även ägare till en systemkamera idag, känns hur kul och spännande som helst! :) Vet dock inte mycke om hur den fungerar men då har jag något att lära mig, sen så har jag ju Matilda som har en värsting kamera och som är riktigt duktig på fotografering som kan hjälpa mig om jag har några funderingar! :)

Perfekt kamera för nybörjare som mig!

 

Nej, nu har jag haft nog lång paus från pyntandet och städandet så nu måste jag göra ett ryck igen!



Be careful who you open up to, only a few people actually care. The rest are just curious


Så var det äntligen helg! Började morgonen med att stressa, började jobba klockan 07.00 men min klocka ville tydligen inte att jag skulle vakna imorse så jag vaknade av mig själv 06.48 så jag flög upp ur sängen och stressa omkring i lägenheten för att försöka hitta några kläder att ta på mig, skyndade mig på med kläderna och gjorde en fläta i håret och sen snabbt iväg, 07.04 var jag där! Normalt bruka det ta 10-15 minuter att gå men tydligen går det fortare bara man vill ;) annars har dagen varit super!


När jag slutade kom Lotta förbi och vi for ut på byn och kollade runt lite, hittade bla en ny adventsstake, en duk, ljushållare man hänger upp på väggen och lite annat tjafs, och lite mat med förstås ;)
Hade tänkt börja lite smått med att byta gardiner osv men Matilda kom förbi så vi satt och höll på med annat så jag få fortsätta med det imorgon! :)

Och nu har jag precis kommit hem efter att ha följt Matilda en bit på vägen, fick mig även en pratstund med Marina och hennes lillasyster som jag träffade en bit från huset, bor ju som sagt granne med hennes pappa så vi sällskapade fram till dörren! :)

Resten av kvällen tänker jag göra absolut ingenting, man kan ju hoppas att det är något bra på tv, annars måste man väll slå igång nån gamm film man sett hundra gånger! ;p




Ha en fin kväll alla där ute :*

Don't take out your frustration on people who are there for you. No one should be punished for being your friend


Skönt att äntligen vara hemma efter en lång dag, precis tagit mig en varm dusch och nu tänker jag bara ta det lugnt ett tag innan jag slänger mig i sängen :)
Inatt klockan 3 fick jag MMS på en nyfödd super söt liten pojke som hade tittat fram två timmar tidigare! Sov dock då jag fick det men då jag vaknade fick jag mig ett bra uppvaknande, nu är det bara att vänta tills dom kommer hem så man få lukta på lite bebis :)

Annars så har jag bara jobbat hela dagen, var på stallet med Wilma och Carmen ikväll och det var nästan skönt att det bara var teori eftersom allt blev så stressigt då bilen var inlämnad på Volvo och ingen hade hämtat ut den eftersom dom åkte in på BB i tisdagsnatt och jag slutade inte förns 17.45 så jag hann inte hämta den heller.
Men efter några om och men så ordnade sig allt och finaste Sanna ställde upp att skjutsa oss dit och hem! :*


Sista rycket imorgon sen är det helg, och vad som händer ihelgen har jag absolut ingen aning om.. det enda jag har planerat är att jag ska umgås med Marina på söndag, resten av helgen få nog bli en överraskning! :)


En bild Matilda tog en kväll i höstas då jag var där och hälsade på! :)



Don't be so quick to believe everything you hear because lies always spread faster than the truth


Godkväll!
Ha varit rätt effektiv ikväll, drog och käka middag på Rönnvägen då jag slutade klockan 17.00 sen for jag hem och började med tvätten, så värdelöst tråkigt det är men ack så skönt sen när man har rena kläder! ;) medan tvätten tvättade börja jag avfrosta frysen, något som verkligen behövdes men det tar ju sån tid..är fortfarande inte klar men det börja se mot sitt slut nu iallafall.

Passade även på att städa köket och torka av kyl, frys och skåpluckorna, fintfint! Sen slängde jag ihop en chokladkaka som jag precis har smakat lite på! Justja, har även hunnit beställa lite grejer ikväll

Ny hatthylla och en skohylla :



Nytt diskställ och bestickställ :


 

 



Love is not about finding a perfect person, but learning to see an imperfect person perfectly





When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile



Ja, då var även denna måndag snart över! Bara 4 dagar kvar till helg nu ;) haft Fridis på besök ikväll, vi såg film och bara myste på, nu ska jag alldeles snart hoppa i säng så man orkar upp imorgon men först hade jag tänkt bjuda på lite bilder från i Lördags då vi firade Henke som hastigast! :)


Middag och bubbel på Hotellet

 

 

 

Sen for vi ut till Dalasjö, och där vart det garagefest med grabbarna eftersom Camilla skulle upp och jobba

 

 

Sen vart det bastu

Super trevlig kväll med andra ord! :)

 

Och igår vart det lussebullebak och Beck med Jessica, även Frida tittade förbi på en lussebulle och lite film :)

 

 


Godnatt :*

Even though life is full of changes, we will always have each other, and we will always share a special bond of love.


Ha rotat igenom massa gamla saker ikväll och hittade ett brev som låg på min säng en kväll när jag kom hem från Lycksele då jag gick skola där, så himla kul att ha kvar sånthär! :)

 

 

 


Always smile! Life isn't full of reasons to smile but your smile itself is a reason for others to smile too


Gjorde helg redan igårkväll så imorse tog jag en lång sovmorgon, klev upp och duscha och sen fick jag faktist lite vettiga saker gjorda, och de bästa jag fick gjort var att jag fick en tid på sjukan 2 december, känns kanon att äntligen fått de gjort.
Fåse vad som sägs, om nått har förändrats eller om operation fortfarande är enda alternativet för att få nån ordning på de hela! :)

Sen for jag till mamma men innan de for jag och hämta ut 2 paket jag hade beställt som innehöll dessa stövlar :





Och det andra paketet innehöll dessa BHar :




Alltid roligt med nytt ;) kvällen bli troligtvis bara lugn .. Var tänkt att att Matilda skulle komma förbi ikväll men hon skulle umgås med Sandra så jag får vänta med det besöket :) Stackarn hade varit och råka skärt sig på ett glasrör på en lektion idag så hon fick fara på sjukan och limma ihop såren.

Min lilla skrutt som inte längre är så liten ♥



When the past is dead, let it rest in peace




En bästavän är någon som vet allt om dig, och fortfarande tycker om dig




 

 


RSS 2.0