.





pussis

åh, de känns inte bra att sara ha farit :(





PUSS!



SÖK PÅ HOCKEY FÖR FAN


ikväll ha vi haft titanicmys, helt klart en av dom bästa filmerna jag vet
ha sett den femhundraelva gånger och har fortfarande inte blivit less den och kommer troligtvis aldrig att bli de heller :)
justja, jag är en glad linda..har ju haft min "nyttiga vecka" i veckan, och när jag ställde mig på vågen igår så hade jag gått ner ett kilo! jag antar att de va när vi va utomlands jag gick upp dom där kilona eftersom alla andra som va me på resan gick upp då med, men nu ska dom bort ;) haha

snart tänker jag lägga mig och sova sen ska jag vakna och då jäklar dra jag och marre till lycksele och vi ska ha så jäkla kul, eller.. jag tror att vi kommer ha kul som tusan ;) tagga jäveljävel.


pussen!
låten påminner om den gamla goa tiden ;)


JAG OCH SARA HA VÅRAN DAGLIGA SÅNGSTUND

för att lugna nerverna ni vet ;)  hihihi



TJOFADERITTAN




TJOHEJ! sara klaga jämt på att jag aldrig skriver blogg så jag måste väll försöka få ihop nått att skriva, fast de har egentligen inte hänt nått intressant som ni läsare behöver veta.

sara sa att jag kunde skriva att vi hade ätit fruktsallad ikväll, de va gott.
hmm..ja vi håller på att göra om köket hemma på rönnvägen, de bli fint.
nu ha jag faktist inte så mycke mer att skriva för ikväll, ska lägga mig och se tre kronor sen försöka sova :)


på torsdag kommer lillfisen hem, jag har saknat henne! :)
puss






14 november


idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller år, fyfan!

FREDAG


prata me läkarn idag och de verka som ja ha fått en spicka i bröstkorgen efter förra torsdagens händelse, inte så värst kul så nu få man se hur länge de ta innan de läker, skulle iaf äta smärtlindrande till nästa vecka då ja skulle höra av mig.
vi som trodde att de va nått i ryggen som låst sig så vi misshandla ju nästan mig igår me att försöka knäcka ryggen osv, de gjorde ont, och ännu ondare hade jag inatt och imorse, kunde knappt prata imorse så gjode de ont men nu ha ja ju förklaringen till varför :p

så jag få ta de väldigt lugnt med ölen ikväll så de inte bli värre :)

ha en bra kväll allihopa, för de ska jag ha :)
puss

GODNATT ELLER GODMORGON

idag följde jag och camilla med sara på sjukan då hon skulle ta svinsprutan, va en kärring där som verkligen inte gillade oss och de värsta va att hon verkligen visade de med, hon kunde inte va i samma rum som oss och just innan vi skulle fara stack hon ut huvve och sa "jaha,dom är kvar fortfarande", typiskt bittra 60plusare :p


nervös tjej stå och vänta på att få ta sprutan ;)



sen begav jag mig hem till mamma och åt middag sen vidare till camilla och såg ett avsnitt av tre kronor, (camilla jag vet att du innerst inne gillar tre kronor ;)).
sen ringde sötpärtan och då for vi ut med han, vi prata, skratta och hade de väldigt trevligt :)
gud vad jag har saknat den pojken, som han sa "jag har saknat att ha nån att jävlas med", haha och visst lyckades han jävlas lite ikväll med ;) haha

sötpärtis :)





förövrigt så ja ha jag fortfarande förbannat ont i bröstkorgen som jag haft en vecka nu,börja bli väldigt less på att ha de nu eftersom ja knappt kan röra mig utan att de gör ont, värst är det på natten då ja håll på dö varje gång ja ska vända på mig.synd om mig! ;p

just nu ligger jag här och kan inte sova, som tur är så kan inte jocke heller sova så vi ha legat och spelat tic-a-tac poker på msn ett tag nu, han vinner hela tiden så han är väldigt nöjd :)
nu ska jag spela klart sen ska jag nog försöka sova några timmar :), på tal om sova så är sara rätt gullig,hon pratade nyss i sömn och vet ni va hon sa? "jag måste spy", vart lite orolig där ett tag tills jag insåg att hon prata i sömn, haha nämen godnatt pussis

12november


gokväll
haft en väldigt lugn dag idag med lång sovmorgon som kändes behövlig, ha sovit så otroligt dåligt sen förra torsdan så inatt sov jag från klockan 4 imorse till 11 utan att ens vakna sen drog jag mig till 1.
måste ha sovit väldigt djupt eftersom jag inte ens vakna då saras telefon ringde, och vanligtvis vakna ja av minsta lilla ljud, dom gånger jag stängt av både ljudet och vibrationen på telefon ha jag tillochmed vaknat av att telefon lyser, de är rätt sjukt :p

till middag gjorde jag och sara tacos, dock åt båda vi så vi knappt kunde gå efteråt men så ska de va :)
vart en kvällspromenad med camilla sen vidare till therese och erik för lite prat sen hem och se desperate med sara och nu ligger jag här och fundera på livet, fundera även på vad jag ska göra till helgen ha lite beslutsångest, om jag ska vara kvar på vilhelmina eller om jag ska följa lisa och pojkarna till matsdal och dricka öl och ha de bra, aja fåse hur det blir :)

fick ett rim av min "personliga rimmare" ;)

"du är så snygg så jag bli helt stum,
jag kanske är dum men jag älskar din mun"


nu säger jag godnatt :) puss!

kort inlägg om ingenting




ikväll har jag och jessica varit i åsele och hälsat på,där bjöds det på choklad och trocadero
de va gott :)
öhm, orka inte skriva så mycke mer faktist ..


nattinatti puss

!


fyfan, alltså va?


nu ska ja bege mig hem till mamma för behandling i helgen,kroppen säger emot! :(
mer orka ja inte skriva,hoppas ni har det bättre, hej!


VIRUS




jajemen virus på datorn de är kul, verkligen! tur jocke är här och försöker hjälpa mig med skiten :)


ja kom och tänka på en sak, jag är inte så mycke för att laga saker, gå nått sönder köper jag nytt, som me min förra dator den blev full me virus och sluta funka men om man formaterade om den skulle allt bli bra igen, men istället köpte ja en ny och ha ännu inte formaterat om den,den ligg på databordet och damma, kanske ska fixa den så man kanske kan ha den till nån nytta?
samma äre me telefoner, blire nå fel så lämna ja inte in den utan köper ny, är faktist förvånad över att jag lagade displayen på telefon ja ha nu :p jag kanske ha insett att små fel går att laga, börja kanske tillochmed bli ekonomisk? :D va tro ni?
okej, mina nära och kära behöver inte svara på dedär ;p


nää ska jag försöka sova, sov gott alla :) pussen!

TJAA


tjaaa!
min helg ha varit hur bra som helst, förfest i fredas me bra folk sen vidare mot hotellet där man träffa ännu mer bra folk :) vaknade på lördan och va inte allt för pigg, la mig och såg på tre kronor när erik helt plötslig ringde vid 2 och sa att jag skulle komma och äta smörgåstårta och att jag va tvungen att skynda mig, haha vart lite fundersam men jag tog mig upp och när jag kom dit så stod de en stor smörgåstårta på bordet, johan och erik hade blive sugen så dom ställde sig och gjorde en,kan ju säga att vi 5 som va där gick och åt ur den hela dagen så innan kvällen va slut va ochså tårtan slut ;)
erik therese och johan hade redan börjat dricka och dom prata om att fara till dorotea och att jag skulle me så de va ju bara att hoppa in i duschen och se gla ut, iofs ånga jag mig inte för jag hade kul :)

när vi kom tillbaka på vilhelmina va de efterfest på larco,sen for jag och jessica till henne och prata i lugn å ro när lägenheten helt plötsligt stormades av en full och halv galen människa klockan 5 på morgon, en arg linda och en arg jessica slutade med mycke skrik, efter kanske 20 minuter lyckades vi slänga ut han.

klockan 6 fick vi ännu ett besök, fast de va inte av nån galning utan en lugn och trevlig kille, haha blev mycke konstigt prat men de gillas :)
söndagen blev väldigt lugn, fika hos sandra i de nya huset sen mysteriet på greveholm med jessica lina och frida :) 

ikväll ha de vare filmmys med favoriterna och nu ska jag lägga mig och se tre kronor sen sova, godnatt puss :)


RSS 2.0