Love is like a card game, cheaters always lose.

Oj så mycket jag har hunnit med idag, hade ju kollat helt fel så jag slutade ju redan 14.30 idag och inte 21.00 som jag trodde, så när jag slutat for jag och Jessica och träna och sen var jag bjuden på palt hos Mamma så då for jag dit och åt och surra ett tag.
 
Sen drog jag mig hemåt och börja med målningen så nu är första varvet klart på nästan alla väggar i köket förutom där kylen står, måste ha någon som hjälper mig att flytta det så jag inte får det över mig eller något, man vet aldrig med min tur! ;) Och spackla sovrummet har jag också gjort så nu känner jag att jag är värd att vara tjock och lägga mig och titta på film och käka glass! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't marry a man unless you would be proud to have a son, just like him.

 
Idag efter jobbet tog jag mig äntligen tid att fara och köpa färg och jäklar så svårt det är att bestämma sig alltså, helst då man har sån beslutsångest som jag har, men färgen till köket valde jag iallafall och förhoppningsvis blir det bra! :) Så på Torsdag efter jag slutat börjar målningen, tjohej vad skoj det känns! :) 
 
Har nyss käka så nu sitter jag här mätt och belåten och ska strax fara och göra mina sista timmar innan jag kvällar, sen om jag hinner blir det nog en sväng ner och träna också! :) Och resten av kvällen ska jag bara vänta och hoppas att klockan går fort eftersom min myskille kommer hem från jobbvecka ikväll, känner ju nu att jag faktist har saknat honom ;) Fast nu verkar det som att jag nog inte behöver sitta och vänta ikväll eftersom han redan slutat och börja fara, galet, kanske blir han som får vänta på mig ;)
 
Ååååååh, vad jag saknar dessa galningar!
 
 
 
 

If you don't want me to throw up on you, think again before you start talking because I'm allergic to bullshit.

 
Känns som dagen varit hur lång som helst, än fast jag låg mig less i sängen imorse och var och gick promenad och solade med Jessica, och ätit och tvättat har jag också gjort! Och klockan är ändå bara strax efter 15.00, galet vad en timme kan göra skillnad! :p
 
I Fredags satt jag och Jessica hos henne och mys drack och snackade massor, sen kom Marina förbi en sväng också, trevligt trevligt!
Och igår tog jag det mest bara lugnt, umgicks med Jessica och sen stängde jag in mig hemma och såg film, var inte alls på träffa-folk-humör.
 
Nu ringde precis Linkan och ville fara och käka och ha Söndagsmys, så nu tacka jag för mig!
 
 
 
Tjingeling! :)

An ex is like jail, if you keep going back, there must still be something you haven't learned.

 
Åååhåjaja! Känns skönt att det är Torsdag idag och bara en dag kvar till helg, känner mig sjukt taggad på att göra något roligt till helgen eller också bara vara ledig, fast det gjorde jag ju förra helgen så ihelgen vill jag nog göra något mer spännande! ;) Marina pratade nått om att dra till Åsele imorgon så vi fåse vad som händer, tro det eller ej men vi har faktist lyckats ha galet roligt i Åsele alla gången vi farit dit! :)
 
Har varit ledig mellan 14.00- 18.00 så jag har hunnit vara och handla med Lotta och tränat med Jessica, köpte äntligen ett par träningshandskar så nu slipper jag få så ont, svart/rosa och super snygga! ;) Och nu har jag precis käkat och sitter och vänta på att klockan ska bli mer så man få fara och göra sista rycket innan man kvällar!

Be happy. Someone could be falling for your smile.

Precis kommit hem, hade stängning ikväll och sedan var jag bjuden på middag hos Mamma, skönt att slippa laga någon mat ikväll, kvällarna går nog fort då man slutar så sent.
Nu ska jag dra dammsugarn nå varv runt lägenheten sen fara och gå en promenad, orkar inte fara ner på gymmet ikväll.
 
Sen tycker inte om att Tisdagkvällarnas höjdpunkt på tvn har slutat, vilket var Ung och bortskämd! Vad ska jag nu göra efter promenaden? Tro det får bli ännu en Beck film, har ju laddat ner alla filmer så har ju några att gå igenom ;) hihi
 
 

Why is Monday so far from Friday, but Friday so close to Monday?

 
Fattar inte varför helger ska gå så otroligt fort, men jag har iallafall haft en bra helg som varit tok lugn! Nästan för lugn, haha nämen jag kan ju inte påstå att jag gjort så värst mycket ansträngande saker men :) Blev iallafall inge Hoting som jag skrev, men jag och Camilla var och simma på badhuset i Fredagskväll, sedan for vi på hotellet och käkade och eftersom det var så fint väder i Lördags sket jag och Jessica i träningen och for ut och gick istället vilket var jäkligt skönt må jag säga!
 
Sen for jag bara hem och inte gjorde någonting alls tills Linus kom förbi och vi bestämde oss för att käka pizza och se någon film, blev Spindelmannen 2, tycker egentligen inte alls om sånadära filmer men den var faktist bra! :)
Mitt i filmen dök Dennis upp, stackarn hade lega bakis precis hela dagen så resten av kvällen spenderades med massa film.
 
Hmm, och igår gjorde vi inte heller så värsta mycket, vi for förbi och hälsa på hos Linus eftersom Dennis aldrig hade varit hos han, sen for vi alla och käkade och sen vart det film och Solsidan, vi såg dock två super dåliga filmer efter varann, första filmen låtsades Linus bara tycka om för att vara tvärt emot mig och andra filmen var bara så jäkla dålig! Usch för dåliga filmer :)
 

Och idag var det Måndag och jobb igen, började 07.30 men hade helst av allt vela ligga kvar i sängen och mysa eftersom Dennisponken for och jobbade idag igen, så idag har jag jobbat och tränat och nu tro jag bannemig att jag ska slå igång en Beck film!! :))
 
 

If the heart is the strongest muscle, why does it break so easily?

 
 
Hejhopp!
 
Slutade 14.00 idag så jag for hem direkt och diskade och dammsög, skönt att äntligen fått det bortgjort då jag stört mig på det hela veckan men har inte haft tid att göra det då jag jobbat till sena kvällen hela veckan, och imorgon är det Fredag och det känns skönt, jag har ingenting planerat förutom att jag troligtvis far till Hoting :)
 
Och gosat med Arthur och Rasmus har jag gjort i veckan med, mina små gosetroll! :)
 
Nuuu, ska jag se om jag orka ta tag i min tvätt som ska vikas, än fast det kändes förjäkla trist att göra de... but i must do it! Hejsvejs
 

Laughter is the best medicine, but also the best disguise.

 
 
Är sååååååå glad ikväll eftersom jag slipper vänta tills imorgon innan jag får mysa då grabben fick ledig vecka redan ikväll :) :)I väntan på att han ska komma blir det film med Lotta, myspys!
Ikväll har jag även käkat med Linus och Lotta, jag ville käka tacos men det tyckte Linus var för jobbigt så efter massa tjat vart det Frasses, är egentligen inte så förtjust i Frassemat men vad gör man inte för lite mat säg! ;p
 
 
Nä, nu ska jag koncentrera mig på filmen så jag inte missar allt för mycket, hej och godnatt! :)
 

Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.

 
Ahhh, vad alla tjatar om snö!! Jag är nöjd så länge jag slipp den :)
 
 
Här har vi en bild från första snön i Lycksele 2006 ♥
 

Everybody deserves second chances, but not for the same mistake.

 
 
Jäkligt lugn helg för min del, vilket känns skönt!
Efter jag slutat igår for jag hem på Rönnvägen eftersom jag var bjuden på middag och tårta då Anders, min låtsas pappa fyllde år, och mamma hade gjort världensgodaste mat, M-mm!
 
Sen bestämde jag och Jessica oss för att skippa träningen och bara ha myskväll med massa götta, blev två filmer och alldeles för mycket gott i magen, både jag och Jessica kände oss som världens tjockaste människor.. pricken över i´et var nog då jag var så jäkla mätt efter all chips och dipp men ÄNDÅ var jag sugen på något, så tjock som jag var klämde jag fram 'Jessica, hade inte du en gott och blandat påse?!' Men efter några nävar ur den påsen kunde jag knappt andas.
Att unna sig lite sånt där måste man få göra, helst då jag varit så duktig och varit utan det nästan fyra veckor, inte alls likt mig! :)
 
 
Så idag körde jag nästan bara kondition, först en timmes promenad sedan 30 minuter på gymmet, skööönt!
 
 
Och ikväll håller jag på att tvätta, kul Lördagsgöra? Njaa! Men funderar på att kanske dra upp till Jessica senare och se film eller något sådant! :)

Knowledge is being aware of what you can do. Wisdom is knowing when not to do it.

 
Opsidoopsi, här var det minsann tomt!
Men har ingenting att skriva typ, var till Lycksele igår med Nicolina och där hittade jag lite smink, och lite annat som jag bla ska ha i sovrummet då jag gör om, tycker lönen kan komma nu så jag kan få fara och köpa mer saker, vill göra om nunununu! :) 
 
Lördagen som jag hade taggat så länge gjorde mig lite besviken, hade inte alls så kul som jag hade hoppats på att ha, men jag fick iallafall mysa med han som få mig på bra humör hela helgen tills Måndagmorgon då det var dax för han att fara och jobba igen, tråkigt nog! Men inte länge kvar till Måndag igen ;)
 
 
 

Don't be so quick to believe everything you hear because lies always spread faster than the truth.

 
Tjooooooho min efterlängtade ledighet är äntligen här! Känns skönt som tusan, såg att jag hade kommit upp i lite över 230 arbetstimmar nu i September, goodgood! :)
 
Ikväll efter jag har tränat drar jag till Hoting över natten, och imorgon är det kalas som gäller! Känner mig sjukt taggad eftersom jag inte varit ute och roat mig sedan BBQ, så jag hoppas på en rolig kväll! ;) Annars händer det inte så mycket mer i mitt liv just nu skulle jag tro, återkommer då jag har mer onödigt att skriva :)
 
Hahah, hittade en rolig bild när jag kolla igenom lite bilder!
 

If you smile when no one else is around, you really mean it.

Blä, börja bli förkyld! Inte okej, men idag är det en såndär bra Måndag igen, för ikväll kommer en väldigt bra person!  :) Var ju även och klippte mig idag efter jobbet, sjuuukt vad skönt att bli av med lite gammhår! Sen for jag och handla med Lotta innan jag for och tränade med Jessica.
 
Och gooeste middagen åt jag idag me :) M-mm..
 
 
Nu ska jag slänga mig i duschen, tjaaaao!
 

RSS 2.0