SÅHÄR KUL HAR VI


vi taggar morgondagen lite! ;D


FREDAG

sitter i umeå och ha nästan precis kommit från stan, ha varit och gjort av med ännu lite pengar men de gillar vi ;)
känns bra att ha gjort bort och köpt allt som behövdes, nu sitter jag hos frida och emma och tar det lugnt :)

ja, nu är det inte länge kvar innan vi far och de känns sååå bra :)
imorgon vid denhär tiden kanske vi just ha landat eller håller på att landa, vem vet ;)



TORSDAG


humöret är på topp, packningen är klar,alla ärenden jag skulle göra här i vilhelmina är gjorda och nu sitter jag hos mamma och ska snart fara och träffa jessica sen vidare till bussen mot umeå, känns bra dehär :)

nu ska jag gå och krama mamma lite extra innan jag far, hoho.

puss

JAG KAN INTE SOVA


bah jag kan inte sova,ligger bara och tänker på allt jag måste hinna göra imorgon och allt jag inte får glömma,men huvudsaken jag har med mig de viktigaste: pass och pengar :) kläderna jag ha packat få duga. hih
imorgon far jag och jessica till umeå eftersom vi ska gå runt på stan på freda och köpa lite saker innan resan :) sen på freda kväll kommer camilla och marina och på lörda 11.40 lämnar vi umeå och flyger mot kreta, ungefär 17.00 kommer vi att vara där :)

jag hoppas flygningen går bättre nu än sist då vi skulle till egypten då jag fick  hjälp jag vill hoppa av jag kommer att dö panik, just då planet skulle lyfta.
tårarna bara spröt och jag kunde inte kontrollera de,jäkligt läskigt faktist men efter några minuter i luften vart de bra :) lite roligt när jag tänker på de nu såhär efteråt men just för tillfället va de inge kul ;p



solsolsol :)

 

 



TANDIS


idag har jag varit hos tandläkarn, vilket jag verkligen hatar och ännu värre vart de då jag kom dit och hade ingen aning alls om vad som skulle göra med mig, ha glömt berätta att i söndas lossnade en tandbit, typ halva tanden(?!!!).
aja, så därför visste jag inte vad dom skulle göra, om dom skulle borra eller bara fylla igen eller ja, vad som helst :p
så jag va jätte nervös som alltid då jag far till tandis, men som tur va så hade jag sara som tillochmed följde med mig in och satt där medans dom misshandlade mig.

och som vissa människor tycker , eller som rätt så många tycker så tycker dom att jag ha liten mun (finns faktist folk som tillochmed frågat om jag kan suga av nån pga av min lilla mun) haha.
herregud så liten kan ni väll ändå inte tycka att den är?klart jag kan göra de, men till saken, tyck de är en bättre fråga att fråga hur går det då du är hos tandläkarn? med tanke på att där måste jag ha typ 4-5 olika saker i käften, de är jobbigt kan ja lova, innan slutet idag hade jag så ont i käken så jag kunde inte gapa, haha..

men nu är jag nöjd och hel i munnen igen, dock mindre nöjd över att man måste betala för skiten
dessutom va de dom som gjort ett dåligt jobb sist dom lagade tanden, dom borrade inte nog bra och va tydligen inte noga med att få lagningen att sitta heller. man tyck ju en lagning ska hålla mer än några månader ;p
fast jag tro dom tog på sig lite skuld för de vart verkligen inte lika dyrt som väntat :) woho!

pusskram :)


BIBBIKRULL-SNURR


"du bara stack och lämnade jag och bibbi i skiten"


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA KLOCKRENT!
är nog bara jag och sara som fattar .....

LÖRDAG


nästa lörda sitter vi på kreta, mums.
kommer bli mer än skönt att få komma bort :) har även bestämt att när vi kommer hem ska de bli ändring på mitt liv ;) börja med att flytta ut ur lägenheten vilket känns både skönt men samtidigt jobbigt, sen ska jag försöka glömma allt som varit, kommer bli jobbigt eftersom jag försökt ett antal gånger förut utan att lyckas men nån gång måste man ju lyckaskänner att de verkligen är på tiden att de bli ändring nu.

nej nu bli de nog sängen, godnatt gott folk :)
pusskram


FREDAG


jaaa, jag fick mens idag, ha varit jätte orolig att jag skulle måsta ha mens när vi far utomlands men nu slipper jag det :D lyckligtjej89.
ikväll blir det mys med jessica, sara och emil, till att börja med.
vi ska spela spel, dricka öl/vin, pussas och kramas och ha de jätte trevligt, sen får vi se vad som händer :D ni skulle allt bra gärna vilja vara me va? ;)

nu ligger sara och sjunger och jag tänker göra mig i ordning så vi kan fara och få oss nått i magen :)

*





01:50

ja bli typ gla :)


TOKIGT


hahaha mormor är så rolig

mamma- i veckan börjar mitt nya liv
mormor- jahaa, ha dom ringt eller?
mamma-vilka då?
mormor- de nya livet?


hahah, jag vettetusan va mormor trodde att mamma menade, men roligt vare iaf!
;)

hey

en av alla låtar som påminner om nätterna då man bodde i lycksele :)


världens bästa

jag är hos världens bästa emil med världens bästa sara och snart kommer världens bästa rebecca och vi ska ha världens bästa kväll på väldens bästa krog där världens bästa kock jobbar.
just nu står sara och röker världens bästa cigg och emil ligger och kolla på världens bästa fotboll och jag sitter vid världens bästa dator, men snart ska vi till världens bästa (snyggaste) människor.världens bästa emil tog mig på bröste och världens bästa sara kolla på... HEHE

hur är eran världens bästa kväll? :)

puss

090909


jag låg inne i tvrummet och mamma stod i köket, åsså fick jag ett sms av mamma

-gå ner och häng upp din tvätt
mitt svar - snart

efter någon minut fick jag ett sms till av mamma som det stod "gå och gör det nu annars skär jag tjocka korvar he he"

hotarn, vi skulle äta makaroner och korv och mamma vet att jag inte gillar när korven är tjock, hihi hon är rolig :)


PUSS


den 26 september far vi till kreta i 14 dagar, inte illa ;) TUMMEN UPP!

RSS 2.0