usch


jag skojar inte när jag säger att jag och camilla blev ASRÄDD när vi såg denhär reklamen..usch




TRÖTTTJEJ89

såhär trött var jag på söndakväll hemma hos jon ... önska jag va lika trött nu när jag verkligen måste sova för att orka mig upp i tid imorgon och inte vara alltför trött, men ska göra ett tappert försök att sova nu :) natti.




HELGEN!

jaha, då va de måndag igen..helgen som va var mega mysig! på fredan gjorde jag väll inte så speciellt mycke om jag inte minns helt fel? näee.. jag va nykter men träffade på några fyllon ;) kan va riktigt roligt sånt me.. på lördan hade vi planerat massa mys me vår käre vän jon, han visste dock inte om något bara att han skulle komma till camilla vid 4 tiden..

de första vi gjorde va att äta och prata massa eftersom han varit i lycksele i 2 veckor, efter maten börja de roliga, då vart de glögg och pyssel, vi hade köpt så man fick måla sin egen mugg,asroligt!! :D sen hade vi köpt så man fick pynta sina egna fjärilar, typ göra hårspännen osv.. men målningen tog sån lång tid att vi aldrig hann börja me de innan de va dax för att fara till filip och basta..efter några timmars bastning begav vi oss upp till filip och drack nån öl innan vi börja bege oss hem, väl hemma vart de massa mys! ;)

vakna på söndamorgon och myste lite till, eller egentligen bestod hela söndan av mys men lite extra sådär på morgonkvisten :)


vi möttes av detta på söndamorgon ...hah!


nu ska jag släng mig i duschen,ska på dejt me frugan ikväll! puss

NÅTT

haha, en rolig lapp jag, frida och nicolina hittade på åselemarknan..lappen är dock inte våran, undra va de va för stackare som blev av med sin olovade tältplats :p


GODNATT!

 


RSS 2.0