WEEEHO!


YEY! fick nycklarna till lägenheten idag och de känns typ...hur jävla bra som helst! :) ännu bättre kändes de då jag skulle få göra om så mycke, skulle egentligen få göra om typ hela lägenheten men eftersom ja tyck färgen i köket va helt okej, och sovrummet va nymålat för bara några månader sen så nöjde jag mig med nytt golv och nya tapeter i hallen och tvrummet, kommer bli otoligt bra när allt är klart! :) så imorgon blire tapetväljning på lunchen :)



INTE SÅ VÄRT EGENTLIGEN


ooh, hade tänkt skriva några rader men vet ni vad? jag fick lite annat för mig men jag återkommer! ;)

TJING :)


FREDAG


iiiih, längtar till i höst då vi planerar att fara och resa igen :D, fast först ska jag ha världens bästa sommar ;)

 


ONSDAG


fick vara med om väldigt mycke spya idag, nu gälle att immunförsvaret är på topp så man inte åk på magsjuka, fast jag bruka inte vara så känslig som tur är :) därimot tycker jag synd om jessicas vantar som fick sig en omgång spya ;p hihi..

annars så är helgen rätt planerad och klar,jag och marre ska göra åsele osäkert ;) M-MM!
näämen, ska väll låta matilda få tillbaka sin dator nu så ska jag göra mig redo för träning med mina babes! :)



pusskram

ha ni tänkt på att


få har dött av att kämpa vidare, många av att ge upp!

:)

VARNING FÖR TAKRAS


glömde berätta min otur igår, fast de va jävligt kul ändå...
de rasade från camillas tak, och VEM tro ni stod där just precis då? JO JAG! HAHAHAHAHAHAHA!
de va asmycke snö så jag fick snö överallt, i fickorna och i väskan och jag vart rätt så blöt...hahaha tur de inte va typ is, så tokigt de kan bli ibland :)

camilla fick sig ett jävligt gott skratt iallafall, även jag.. HEHEHE

SÖNDAG



vart en helt nykter helg i helgen, trejde helgen detta år..de är fan bra ;)
i fredas vart de träning med jessica och camilla sen vidare hem till mamma för att se film och mysa med matilda :)  och i lördas vart de typ, allt i allo dag? kan man säga så? haha, nämen gjorde väll lite allt möjligt då, sen laga jag världens godaste mat till camilla, sen baka vi världens godaste kaka som jag camilla och lisa senare på kvällen åt upp typ,och idag har vi tränat sen vart de fika och massa prat me camilla, lisa och moa :) väldigt gemytlig helg med andra ord!

men måste säga att helgen gå så otroligt fort när man är nykter hela helgen?rätt konstigt.. men nästa helg då jäklar smälle ;)



nej nu ska jag fortsätta vänta på lina, TJING!


LÖRDAGSPUSSEN GÅR TILL FRIDA


vilken bra lördag, fråga inte varför men den känns helt jävla okej! :) bästa osten fyller ju år idag med, synd hon inte hade kalas i skog i år igen, va typ en av dom galnaste festerna jag varit på ;)




WEEJ!


ha ju glömt berätta att jag va hos frisörn tidigare i veckan, närmare bestämt i tisdas! blev hårförlängning och blont..fint va? hahah!

 

näää, nu sköjes ja ba! fast ja va hos frisörn i tisdas men de är fortfarande samma färg som förr :) weeeho!

 


O-M-G


ha fan tryckt i mig typ en hel chirre påse ikväll, tjock tjej jag vet ! :) men suget gick liksom aldrig över.
sitter i linas soffa och chillar,lina själv ligger redan i sängen och sover..typ,undra va hon ska säga för kul i sömn inatt,hon ha ju sagt nått roligt varje natt jag sovit här typ, fniss! lina är Zöt. ska väll ta å knyta mig snart ja med men först måste man ju göra kvällskollen på datorn, hahah eller inte.

annars idag,vad ha hänt? JO! ha varit på täppan,snyte några ungar, målat några teckningar och varit ute i solen, osv, sen hem och slänga i sig en matbit,sen for jag och marina på body center och fick vårt sista schema innan de personliga, känns hur kul som helst! :D
känns som jag ha jätte mycke jag vill berätta men ja orka fan inte :p, kan iallafall skriva att jag hade en väldans bra helg helgen som va,hände liiiite oväntade saker men sånt gillar jag! ;)

imorgonkväll ska jag och marre damma av skidorna, hahah nämen seriöst jag och marre ska ut och åka skidor, kommer bli intressant! :D

nää, vettefan hur dehär inlägget blev men de få duga för denna gång ;) pöss




-



hahahah ja gillare, helt klart!

LÖRDAG


se ut som ja typ, "vafan göru?" hah, ge mig sommar nu förfan! :D



jaaaO

tjeniZ.
träning sen chill hos lina, låter bra va?


TORSDAG

TJAFAN!
va ett tag jag skrev nu men ha haft fullt på schemat och att sitta här å skriva är väll inte direkt de ja prioritera först :)
ha bott hos mamsen i snart fyra veckor och de ha gått relativt bra men om sisådär en till en och en halv vecka få ja min lägenhet, kommer bli nice :)
imorgon blire sundsvall me marina,malin elin och jenny, bli skoj :) och på lörda far ja, jessica och marina till lycksele, måste ju fara å köpa nå gomunkar av lina ;) M-MM!

ikväll blire träning med marre och jerkan och sen fara till camilla för att myspysa med henne,gogumman min :D
måste bara berätta ett sms ja fick av camilla "alltså jag saknar dig skitmycke :( känns som jag typ inte klara mig utan dig".

hur glad bli man inte av ett sånt sms? :)


nä, nu få de vara nog.. höres


RSS 2.0