The best feeling comes when you realize you're perfectly happy without the person you once thought you needed the most.

 
 
 
Happ, nu när skolorna börjat kan man ju säga att sommarn officiellt är över, eller ah .. sommar och sommar, har ju knappt varit någon sommar i sommar!
 
Början av sommarn var riktigt dålig och jag trodde aldrig jag skulle komma på banan igen men så hände det saker och ting som fick det hela att kännas bättre och bättre och nu är jag här igen, sjukt nyfiken och förväntansfull över vad hösten har att erbjuda ;)
 
Har även hunnit med en hel del, bla annat en Stockholmsresa med Marina
 
 
En resa till Norge
 
Massor med galna kvällar i Dalasjö
 
 
 
Haft en sjukt rolig helg i Åsele
 
 
 
Träffat massa godingar från förra året, bla 08an
 
 
Varit till Umeå och kramats med finfina vänner
 
 
Varit till fjället en snabbis
 
 
Haft en fin kväll ute på flotten med massa roligt folk
 
 
Och varit på gummibåts äventyr genom Vojmån
 
 
Varit till Hoting med Jessica och träffat favoriterna
 
 
 
Och massa massa mer, inser nu efter att ha kolla igenom alla kort jag tagit att jag faktist haft en riktigt rolig sommar! :)
 
 

Happiness is like a butterfly. The more you chase it, the more it will delude you. But if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder.

 
 
 
Efter en sjukt bra kväll igår och en sjukt krånglig men väldigt mysig dag går jag och lägger mig och gruva mig för klockan som ringer alldeles för tidigt imorgon! Meeen, vad gör det då jag känner mig på galet bra humör efter lite kvällsprat :)
 
 
Tjaaaaaao!

It's hard to see people change right in front of you, but the hardest part is remembering who they used to be.

 
Oh,  kommer bli sjukt skönt att få hoppa ner i sängen ikväll! Vart inte många timmars sömn alls inatt då en gammal kompis jag inte prata med på närmare 3 år (?) ringde, och vi låg och prata om allt och ingenting till klockan var efter 05.00!! Så jag somnade väll runt 06.00 sen vakna vid 9.00, tur jag var ledig iallafall! :)
 
Drog och gjorde lite ärenden sen kom Matilda hit så jag färgade hennes hår och minglade lite, sen sprang tiden bara iväg och det var dax för middag och sen babysitter time!
Avslutade kvällen med en promenad med Lotta fram och tillbaka till Lövliden, helt klart ett bra avslut på dagen :) Nu ringde min vän igen så nu ska jag vara lite social innan sängdax :)


Godnatt!

Don’t waste your tears on someone who doesn't even deserve to see you smile.

 
 
Ikväll har jag varit ute och gått lång promenad, hälsat på hos Mamma en sväng och bäst av allt har jag pratat med min fina Sara, alltid lika roligt och skönt att få prata av sig lite med henne! ♥
 
 

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

 
 
Åh, den 14 September ska jag äntligen få spå mig! Som jag har längtat efter att få göra något sånt, är så super taggad, spänd och förväntansfull! :) Såå spännande, ser verkligen framemot detta.
 
Förutom att längta till den 14 september håller jag på att koka ägg, och beställa kläder! Ha hållt mig alldeles för länge från att beställa något nu, så nu är det på tiden!
 

Never make something to your everything, because when you lose it, you've got nothing.

 
 
Haft en väldigt slapp dag idag, men det är skönt med sånna dagar ibland, helst då vädret inte alls varit på topp.
Runt 18.00 for jag upp och var barnvakt åt Carmen, Rasmus och Arthur, mina små troll!
 
 
Carmen hade fullt upp med att försöka klara ut ett spel
Medans jag Rasmus och Arthur övade på att gå litegrann.
 
 
Sötpluttarna!
 
Sen var det dax för kvällsfika och grythandskarna var ett måste så man inte brände sig på den rostade mackan
 
 
 
När jag var klar där hade jag inget bättre för mig så jag for ut och gick en 50 minuters promenad, så himla skönt! Och nu har jag tänt massor med ljus i lägenheten och myst ner mig i soffan och här bli jag nog liggandes tills det är dax för sängen :)
 

I've learned that life is tough, but I'm tougher.

 
Oh så duktig jag känner mig! Har lagat mat hela veckan (vet att det bara är Tisdag), har hunnit kocka ihop både fläskfile, som jag åt igår.
Sen gjorde jag kycklingfile till lunch idag och till middag vart det som sagt laxfile och det är ju faktist riktigt roligt att laga mat då det blir gott! :D
 
Så nu har jag både lunch och middag imorgon, då det vart kvar både kycklig och lax :)
 
 
 
 

Don't marry a man unless you would be proud to have a son, just like him.

 
Är ledig fram till klockan 18.00 ikväll så nu har jag precis kommit in från en timmes promenad i regnet och sen vart det lite handling till kvällens middag som blir lax.
 
Eftersom vädret inte alls är okej idag så antar jag att det blir en inne dag, tänker nog ta mig en lång och skön dusch sen mysa ner mig i soffan ett tag, japp så får det minsann bli! :)
 
 
 
 

Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory.

 
Tro alla vi som var med i Lördags är eniga om att vi hade en kanon dag! Kan lätt säga att jag hade sommarens absolut bästa dag! :) Detta är ett måste att göra om nästa sommar igen.
 
Tänker nog inte skriva så mycket mer, låter bilderna stå för resten ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You were everything I was looking for when I wasn't even looking.

 
Fylleprat när det är som bäst  ;)
 
loooooove ♥
 

Some people come into your life as a blessing and others come into your life as a lesson.

 
Blev så glad igår då jag kollade brevlådan och hade fått ett väldigt fint vykort! ;)
 

Sorry is like a band-aid, just because you use it, it doesn't mean its going to heal the wound.

 

Slänger in lite bilder från Fredagkvällens flotte äventyr! Var väldigt mysigt, är dock väldigt förvånad att vi fick plats 14 stycken och att ingen föll i ;) super kul kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vet inte riktigt vad som händer på efterfest bilderna så dom håller jag utanför bloggen, hehehe :)
 
 
 

Don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future.

 
Tjohej, idag är jag ledig fram till klockan 18.00, och det enda jag lyckats göra idag är att duscha, och prata med mamma, typ .. Men nu tänker jag fara ner på Ica med Frida sen ta tag i att ringa ett samtal till nån jurist som jag fått ett väldigt konstigt brev av, sen fara ut på en promenad med Nicolina!
 
Hade tänkt lägga in lite bilder men just då jag började skrev Frida så jag hinner nog inte med det just nu ;) Så det får bli ikväll, eller imorgon eller när jag känner för det :)
 
 
Pusshej
 
 
 

Livet behöver inte vara perfekt för att vara underbart.

 
I Tisdags vart det bubbelmys och massa prat i Dalasjö, fredrik vart lite kallsvettig av allt vårt tjejprat så han var tvungen att ringa dit Magnus med, och senare på kvällen kom Becka också förbi och hoppa i badet! Tro Camilla och Becka låg och bada till klockan närma sig 3 på natten .. man var som ett stort russin då man klev upp! ;)
 
 
Under kvällen hann vi prata och planera lite vad vi skulle hitta på för skoj dagen därpå, och efter många om och men bestämde vi oss för att fara upp till fjället och övernatta en natt i Grundfors!
 
När vi väl börjat köra så tyckte vi det var lika bra att fara över till Norge en sväng, vi for till Røyrvik och köpte lite choklad och äventyrs-brus ;) 
 
 
 
 
Sedan fortsatte vår resa tillbaka till Sverige och Gaustafallet där delar av Ronja Rövardotter spelades in, sjukt fint var det där!
 
 
När vi var klar där for vi förbi i Fatmomakke och gick runt där och sen for vi hem till Stugan i Grundfors och gjorde tacos, sen kom Magnus och Niklas förbi och kvällen avslutades med nån öl och massa kortspel!
 
 
 
Igår hann vi inte med så mycket eftersom jag hade en tid att passa hemma på Vilhelmina, men lite korvgrillning hann vi minsann med! :)
 
 
Har haft så otroligt bra vecka i veckan, sånna veckor behövs verkligen! :) Och efter en lunch på Stenmans med Camilla, Lotta och Moa-lill ska jag nu göra mig redo för ännu en troligtvis bra kväll! :)
 
 
 
 

Saying sorry doesn't mean anything, it's how you treat the person after that makes the apology worth it.

 
I Söndagskväll runt åtta tiden kom jag och Frida på att vi ville fara till Umeå en snabbis, sagt och gjort! Tog oss en snabb dusch sen drog vi.
 
Kändes så underbart att få träffa alla godingarna som tråkigt nog har flyttat dit! :*
 
 
 
Sara köpte detta och delade med mig ♥
 
 
Vi käkade Kina mat till middag, och efter maten fråga vi om dom hade lyckokakor, dethär var vad vi fick, haha
 
 
Fick även med mig detta hem
 
 

RSS 2.0