Running from your problems is a race you'll never win.

 
Lättnaden jag hade inom mig för lite mer än en månad sen börjar mer och mer förvandlas till något dåligt och jobbigt, som jag egentligen är livrädd för men som jag låtsas att jag inte bryr mig om.. för egentligen gör jag väll inte det? eller? Jag är konstig!
 
Men, jag saknar nog han, det, typ allt.
 
 
 

A real gentleman doesn't just tell his lady he loves her, he shows it.

 
For till frisörn idag när jag hade slutat och vi provade nått nytt dvs rak lugg SOM går att ha sne som tur är! Inte för att frisören klippte dåligt eller något sånt utan bara för att jag har så svårt att vänja mig, känner jag mig rätt kommer jag sätta upp luggen sen så är jag även sämst på att fixa hår, så bara för att det såg bra ut när jag kom från frisörn kommer det absolut inte göra det då jag väl ska fixa det, dvs typ imorgon! ;p
 
 

Giving someone a second chance is like providing someone with another bullet after they missed shooting you the first time.

 
 
 
 
 
 
 
 

Why ask my opinion and then get mad when I tell you the truth?

 
OM JUST DIG :
Fullständigt namn - Linda Cecilia Ulrika Andersson
Född - 14 December 1989
Bor - Vilda Vilhelmina!
Smeknamn - Hemma bruka dom kalla mig Lindur, annars inget speciellt tro jag :p
Intressen - Allt möjligt roligt.
Hur många har du haft sex med - Fler än 10 men mindre än 20 :)
Singel eller upptagen - Singel!

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD :
Saknat någon - Ah, kan nog hända.
Ångrat något - Mjae.
Ljugit - Icket
Svikit någon - Det hoppas jag inte.
Känt dig sämst - Mjaee, sämst var väll att ta i!
Gråtit - Tråkigt nog så har jag ju faktist gjort det.
Skrattat - Klart jag har!
Haft sex - You never know ;)
Varit sjuk - Yes, en snabb förkylning.
Varit utomlands - Nääääääfan ..
Träffat någon du chattat med på datorn - Nope..

KÄNSLOR
Gråter du ofta - Kan jag väll inte tycka, men är jag ledsen eller arg kan det komma en tår eller två.
Skrattar du ofta - Ah, det gör jag :)
Hur känner du dig just nu - Som vanligt typ, känns bra med Fredag!
Hur har du mått senaste tiden - Jovars, ska inte klaga!
Har du funderat på självmord - Nää.
Har du några hemligheter för dina föräldrar - Hemligheter och hemligheter vet jag väll inte.



Saying “how can you be sad when people have it so much worse than you” is as ridiculous as “how can you be happy when people have it so much better than you”

 
 
 
Ber om ursäkt för mitt förra inte så trevliga inlägg, men ibland måste man få vara sån! Helst då folk inte vet hur man beter sig, sånt gör mig stormtokig!
 
Nog om folk som inte kan bete sig, har precis slutat jobba och nu väntar jag på att Frida ska sluta, vi tänker nämligen fara och käka middag på Hotellet, skäms nästan lite då jag tänker på att jag inte lagat mat på .... ja väldigt länge! Men jag har absolut inte haft lust eller tid att ställa mig och laga mat, bättre att äta ute än att inte äta någonting alls! :)
 
Ikväll är min första lediga kväll i veckan så jag fundera på om jag ska göra absolut ingenting, fast jag egentligen borde städa, fåse hur jag gör, gjorde iallafall bort tvätten igår :) Har även funderingar på att möblera om i sovrummet, det lilla som går .. men först vill jag måla om, fast jag vet inte riktigt hur och när jag ska hinna de, vill ju helst att det ska vara klart NU!
 
 
 
 

Everytime i think of you my middle finger stand up.

 
På grund av ett visst blockmongo är mitt humör nära att nudda botten, ibland undrar jag verkligen vad vissa lider av! Usch, fyfan idiotjävel från helvete!
 
 
 
 

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.

 
 
Då var det Söndag igen, och jag har haft lugnaste helgen på hur länge som helst och det känns väll både och, behövdes nog men känns som något fattas, något roligt typ .. men ska inte klaga för det, har haft en bra helg ändå, middag och nån öl på hotellet i Fredags med Jessica, Jimmy och Frida.
 
På Lördag morgon begav sig Jessica och Jimmy sig tillbaka till Stockholm, väldigt tråkigt må jag säga! Men dom lämnade en liten present, dom är för snäll dom ;)
 
 
 
Och igår vart det lunch med Lotta på Stenmans, och på kvällen blev det pizza och film med Jessica, helt okej Lördag!
 
 
 
Idag gör jag ingenting alls, och har inte gjort något heller och kommer troligtvis inte göra så mycke mer ansträngande än att kanske fara och käka..
 
Tack och hej.
 
 
 
 
 

I miss you, the old you. the new one sucks.

 
Idag är det ett år sedan något helt oväntat inträffade, och jag kan än idag inte riktigt förstå hur och varför!
 

If you carry bricks from your past relationship to your new one, you will build the same house.

 
 
Tjosanhejsan! Idag har jag inte heller gjort så mycket egentligen mer än att jobbat, jobbade 05.45- 14.15 sen drog jag hem och tog det mest chill tills jag skulle fara och vara barnvakt åt en hel hög, bla åt dessa små söta troll! :)
 
 
Imorgon börjar jag samma tid igen, och på Fredag och sen är det äntligen helg igen! Vad som händer ihelgen återstår att se, det enda jag har planerat är att jag ska umgås med Jessica, mer vet jag inte! :) Nu snart ska jag fara och träffa Lotta en snabbis innan det är läggdags!
 
 
 

Just because a girl hangs out with guys more than other girls doesn't necessarily mean she's a slut. Just means she's got more bros than hoes.

 
 
Har haft fullt upp så jag har inte hunnit kolla in här och skriva något, men hade tänkt skriva en rad eller två sedan lägga in några bilder från helgens bravader! Helgen vart riktigt lyckad, hade först bara tänkt fara till Åsele på Lördan men det vart Fredan med och det är absolut ingenting jag ångrar :)
 
 
 
 
 
Och sist men inte minst en finfin bild på vår favorit Maajiz! ;)
 
 
Så ja, dessa bilder får duga för idag tro jag :) Idag har jag inte gjort annat än jobbat, kom precis hem så nu hade jag tänkt dra ut på en liten promenad, fara och handla lite snabbt och sedan slänga mig i duschen sen typ sova, börjar redan 05.45 imorgon ... sköna tider! ;)
 
 
Hejhejhej!

Never leave a person who touches your soul more than your body.

 
Yey, tur som jag hade så vaknade jag upp imorse piggare än jag var då jag la mig och med ännu lite tur är jag kanske helt 100 imorgon! :) När jag jobbat klart för dagen for jag Lotta och David till Bäsksele och fixa dörrarna och lyset på Lottas bil, eller ja, David fixade ;) han var så duktig så!
 
 
 
Och imorgon blir det jobb till 17-18 någongång sen hem och duscha för att sedan rulla mot Åsele ;) Och förhoppningsvis blir det en kanon helg!

Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.

 
Ojojoj, har gått och blivit sjuk och det är något jag varken kan, vill eller har tid att vara! :( Började smått igår natt med halsen och nu under dagen smög sig febern fram, fast dagen rullade på rätt bra ändå! Och nu ligger jag i sängen och ska strax lägga mig och sova och med lite tur vaknar jag imorgon utan feber och ont överallt, kändes inte så lockade att sjukanmäla sig och ligga hemma :p
 
Nog om det, jobbade till 17.30 idag och sen vart det middag med Lotta och Filip, vi for och köpte rostbiff och potatissallad och drog hem till mig, gott och jäkligt enkelt! Sen var det tänkt att jag skulle städa eftersom världens absolut bästa Jessica och Jimmy kommer och ska bo hos mig på Fredag, men städningen var bara att glömma då jag dog i soffan efter maten!
 
Nä, slut babblat för denna gång, mitt huvud håller på att sprängas och mina ögon gör ont så nu säger jag godnatt! 
 
 
 
 

It is better to sleep on things beforehand than lie awake about them afterward.

 
Helt sjukt vilken kanon helg jag haft, hade aldrig kunna tro att helgen skulle bli så bra som det vart! :) Massa skratt och bra människor, precis vad jag behövde just nu ;) Var dock dålig på att ta bilder, så dessa bilder får duga!
 
 
 
 
 
 
 

Och idag började jag jobba igen, galet så skönt det var att få komma tillbaka och jobba igen efter 5 veckors ledighet! Men nu har jag varken tid eller något mer att skriva :) Ska prata lite med Jessica sen slänga mig i duschen, sen slå på en Wallander film och sist men inte minst sova ;) Börjar redan 05.45 imorgon så det är bäst man försök lägga sig i tid :)
 
 

When you're up in life, your friends get to know who you are. But when you're down in life, you get to know who your friends are.

 
 
 
 

Never tell people your problems. 80% of them don't care and the rest 20% are glad you have them.

 

Idag har jag och Jessica varit i Lycksele en sväng!  Käkade lunch, gjorde lite ärenden sen tvär gick vi in på Dollar en snabbis och köpte lite små tjafs sen drog vi hem.
Och nu ikväll har jag färgat håret på Jessica så nu sitter vi och planera kommande helger litegrann! Kan nog bli några riktigt braa helger om turen är med oss, hehe ..nä, men känner att jag måste komma ut och ha roligt, riktigt roligt rättare sagt! :) 
 
Nog om detta, nu ska jag vara lite social här ..höres!
 
 
 
 

RSS 2.0