If you tell the truth, you don't have to remember anything.


Det är Lördag och här sitter jag och försöker få lite motivation till att städa klart, eller egentligen har jag bara dammsuga köket och toan kvar men det kändes så tråkigt! Fåse om motivationen kommer ikväll ;)
Är bjuden på middag av Anders syster så jag ska väll slänga mig i duschen snart, efter middagen blir det träning med Marina! :) Tredje helgen jag är nykter nu och många fler kommer det att bli ..
Annars har jag inte gjort så mycke alls idag, for och gick standpromenaden sen for jag förbi på Klädiz och surrade lite med Marina, sen vidare hem och började med städningen.


Vill även till detta underbara ställe och bara mysa och ha det bra! :)

 

Tjingeling!


The secret to staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age.”



Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa Camillas 23 års dag!  I love you! :*

GRATTIS!


Even when it feels like it can't get any better, keep your head up and smile. Don't let them break you.


Ah, blir galen på dessa bågar! Kan tamme tusan inte bestämma mig, men har iallafall valt ut 2 stycken som det står emellan.. hade tänkt lägga upp bild på dom 2 olika bågarna men eftersom jag inte fastnar på bild så skiter jag i det.


Kanske ska köra på några liknande bågar? lagomt snyggt.. HEHE skämtåsido


Nä, nu ska jag kvällsprata lite med min finaste innan jag gör mig redo för sängen!  Sista rycket imorgon innan helg, jobbar 07.45- 16.15, och barnvakt 18.00-21.00, finemang! :) Hojt!

Never make something your everything, because when you lose it, you've got nothing.



Ahh, så typiskt.. mina brillor råka bli total förstörda idag genom att bli påkörda! Så tillsvidare får jag vara blind på heltid tills dom nya kommer! :)

 

Hade en enorm tur att optikern hade tid bara 20 minuter efter att jag hade ringt, hade dom inte kunnat göra syntest idag hade jag troligtvis aldrig tagit mig för att skaffa ett par nya :p

Så nu har jag lånat hem 4 olika bågar, men det är ju skitsvårt att välja ett par! Fåse om jag orkar imorgon isåfall ska jag lägga upp bild på bloggen så kanske man kan få lite hjälp ;) Vill ha så mångas åsikter som möjligt :)

 

Annars har jag tränat, umgåtts med Marina och varit hos optikern idag, och kvällen spenderades som barnvakt och vi gosade med små hundvalpar nästan hela kvällen! Barnen lekte att jag var hundköpare så jag fick köpa ett par valpar under kvällens lopp! ;)

Imorgon väntas jobb, sen är jag bjuden på middag på Rönnvägen och sen blir det nog lite träning på de :) börja känna lite smått panik, hur gick det med beach 2012 egentligen?! ungefär lika bra som det gått dom 10 tidigare åren skulle jag tro! haha :p

 

Nu tänker jag se klart en film jag började se igår, sen försöka sova :)

 

Så jag säger det redan nu :


To achieve the impossible dream, try going to sleep.



Hahaha kan inte låta bli att skratta åt denna underbara bild! Sen är den tillägnad Sara eftersom hon säger att jag aldrig sover eller är trött. Här har vi ett bild bevis från en av dom tröttaste stunderna jag kan minnas att jag haft, vi var påväg hem från Lycksele och det var trångt som bara den i bilen (därför jag håller om Nicolina), sen var jag så trött att jag verkligen inte orkade hålla ögonen öppna än hur mycke jag ansträngde mig, när vi väl var hemma kunde jag knappt öppna ögonen, så halv sovandes tog jag mig in i lägenheten.




Never fall for someone who won't catch you.


Att jag aldrig lär mig att lägga mig i tid, har suttit uppe hos Jessica tills nu och pratat med Jessica och Marina om allt mellan himmel och jord utan att ens tänka på att jag ska upp klockan 06.00, men att vara lite trött har väll ingen dött av :)

Fick ett väldigt sött sms av finaste Sara ♥

 

Nu tänker jag sova, godnatt!


A wise man can see more from the bottom of a well, than a fool can from a mountain top.


Att vara chaufför igår gick kanon, men självklart vart man ju små less vissa stunder men det hör ju liksom till, annars hade jag roligt!
Minns inte riktigt när vi var hemma men somna inte förns klockan var 06.00, och sen ringde telefon runt 10 tiden i morse, jag som hade tänkt sova ut riktigt ordentligt men icket.

Drog upp till Jessica en sväng men hann inte mer än dit så skrev Daniel och ville bli hämtad i Åsele så det var bara att bege sig dit och hämta han, och där blev vi kvar ett tag så ja har nästan precis kommit hem :) Ligger och väntar på att Jessica ska bli klar så vi kan fara och handla till kladdkakan vi ska slänga ihop till kvällens kvällsmys :) Sen blir det hem och sova så man orkar sig upp klockan 06.00 imorgon utan att vara allt för trött :)

Känner mig förövrigt ovanligt glad idag, även fast jag längtar lite extra mycke efter N just idag men den som väntar på nå gott ;) hihi

 

Ha en fin kväll allihopa! :*



It's weird how you say that you hate the boy who broke your heart. But when he runs back to you, your arms are wide open.



Började dagen med att bli bjuden på lunch på hotellet av Sara, Joakim och Carro var också med och lilla Elvira förstås.
Efter lunchen var vi mätt och belåten och det var dags att säga hej då till Sara, drog och träna med Marina och det gick rätt bra men kan alltid gå bättre ;) Få köra på hårt till veckan eftersom det inte vart så mycke träning i veckan :)

Efter träningen for jag hem och städade, är så sjukt less på allt grus så jag vill bara spy, usch!
Sen käka jag och chillade ett tag tills jag bestämde mig för att ta mig en promenad ner till Body center för att sola lite, skönt med lite färg :)
Sen mötte jag upp Marina och vi drog hem till mig och hade Fredagsmys och det var bra mysigt de :) nu ligger jag i min säng och ska nog lägga mig och sova alldeles strax så jag är pigg och glad imorgon då jag ska agera chaufför till Åsele!

Hmm, har väll inte så mycke mer att berätta tyvärr..och dåligt om bilder har jag också, måste börja fota mer :)



Tjingeling!



Value the people who love, respect and trust you the most, and forget about the negative and toxic people who don't deserve you.




Har min fina vän Sara på besök, därför är det lite torrt på bloggfronten eller också kan det vara för att jag inte känner att jag har så mycke vettigt att skriva :) hihi..

Här får ni en gosig bild att kolla på, på jag och Sara från 2006 :)



Kung för en dag


En dag förra veckan blev jag överlycklig, fick reda på att Magnus Uggla ska vara i Övik i Augusti!! Och att både jag och Marina kommer vara där är självklart!


Mmmmm, som jag längtar! :)


 


How many times have you typed "I'm fine" while crying?


Varför är Söndagar jämt så sjukt tråkiga?! Än fast jag var nykter igår, och i Fredags så vaknade jag upp med en konstig känsla som senare under dagen visade sig vara ångest, att man då aldrig kan få en ångestfri Söndag!

Iallafall, hade ju som sagt myskväll med Marina i Fredags och även Henke tittade förbi! Marina hade ladda ner tre olika filmer och av dom tre filmerna såg vi inte klart någon, så dåliga var dom men sällskapet var inte att klaga på! :)

Vaknade på Lördagmorgon och bestämde mig för att ha en mysmorgon med film och frukost/lunch i sängen som bestod av varma mackor, vilket jag egentligen aldrig gör eftersom jag ogillar när folk har sängen som matplats, men nångång måste man ju få vara lite busig ;)

 

Sen ringde kusin Dennis så då var det bara att klä på sig och fara och hjälpa moster Inga att flytta, efter några timmars bärande drog jag mig hemåt en snabbis innan jag drog vidare till Lotta och Filip och sedan vidare till Jon där det var massa fulla människor, for hem och käka sen ville Lotta och Jessica till Hoting där Gustav firades för fullt och eftersom jag råkade vara nykter åkte jag på att köra, David och Filip följde också med.

Väl där var alla konstiga men som tur är så gillar jag mina vänner trots att dom kan vara väldigt speciella ;) Puss på er!

 

Och idag, vad har jag gjort idag? Vaknade, drog till Filip och lagade mat till han, Lotta och Gustav sen slöade vi mest, kände ett stort behov av närhet så Filip ställde upp och masserade både rygg och ben.

 

 

Sen for jag ut på en lång promenad och nu sitter jag bara här i soffan och ska precis ringa min fina Marina som jag tänker spendera resten av kvällen med! ♥

 

 

 


Det glada hjärtat lever längst


Åååh, är så glad! har äntligen hittat en sånhär som jag har letat efter jätte länge :)

 

Passade även på att beställa nya sängkläder då jag lix var på G!


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.


Vilken skön Fredag jag har haft alltså, låg i sängen och mådde tills Nicolina skrev och fråga om vi skulle fara på Stenmans, även Marina hängde med så det var trevligt! Vart en sallad och en gobit till efterrätt för det är ju trots allt Fredag ;) Sen for vi och gjorde några ärenden sen vidare hem till mig, där jag börja städa för fullt och Marina fixade massa filmer till kvällens fredagsmys! :) sen drog vi och köpte en kabel så vi kunde se filmerna på tvn, kanonkanon!

Nu har jag precis städat klart köket och toan så nu är det rent och fint, dock lär det ju inte ta länge innan det är skitigt igen eftersom man får in ungefär en hel sandlåda i lägenheten varje dag, inte okej enligt mig!
Helgen kommer att spenderas nykter med bara massa mys, det behövs efter alla onyktra helger jag haft nu ett tag :p

Sen berätta Marina idag att det tog några dagar för förbränningen att starta efter att man varit ute och festat, och festa man varje helg hinner ju fan inte ens förbränningen starta?! absolut inte okej med tanke på att mitt mål är att kunna ha bikini i sommar! :p

Ahhhhhh, vill även utomlands NU!


If you want credit for your successes, you need to take resposibility for your mistakes.


Men jäklar, veckorna bara springer fram! Snart är det ju helg igen, börja dock tro att jag hamnat i nån vecko-optimist-tid, kan säga redan på måndag 'Åh, nu är det inte länge kvar till helg', och då säger ja inte det bara för att, utan för att det verkligen känns som att det snart är helg, hel galet men skönt! dock hinner jag inte med att det går så fort, vart har dom senaste månaderna tagit vägen liksom?! aja, nog om detta!


Idag har jag jobbat 8.30-17, skön arbetsdag me andra ord, sen blev jag bjuden på middag hos mamma så jag var där och mingla tills jag skulle följa Marina på kryddparty, låter jäkligt skumt men var faktist rätt okej, blev lite nya kryddor rikare, när vi var klar där drog vi och träna och nu har jag landat i soffan och tänker slå på Sveriges mästerkock eftersom jag missade då det var på tvn, och eftersom jag har gooeste sovmorgon imorgon kan jag lyxa till det med att vara vaken lite extra länge kväll med, börjar ju inte förns klockan 12 imorgon :)


Nej nu får det vara nog med tomprat, på återseende!





Don't say you miss me when it's your fault I'm gone.


Ännu en gång var det Måndag igen och min helg har varit suverän! I fredags gjorde jag inte mycke alls, for på Krogen  och käka Kina mat med Daniel, Henke och Johan, vilket var super gott! Daniel ville att jag skulle följa med upp till han och ha "vinprovning" som han så fint kallade det med han Jannike och Tomas, men jag kände mig inte alls sugen på det så jag for hem och slog på Playa del sol och åt godis i min ensamhet istället.

Blev väckt av en hungrig Daniel på Lördagmorgon, han kom förbi så vi drog på hotellet och käka sen blev det en sväng till Hoting för att hämta bästa Linus som ställde upp och vara chaffis till Hemavan senare på kvällen.
Och kvällen i Hemavan, ja vad säger man? Den vart kanon!


Förfestade i en översnöad husvagn med norskar

 

På Noicemakers

 

 

Efterfesten vart på samma ställe som förfesten, fast med dubbelt så många norskar! Vi var inte hemma först klockan 6 på Söndagmorgon, kan lova att jag var död ungefär hela dagen igår! :p Men helt klart värt när vi hade så skoj :)

-

 

Idag har jag jobbat, sen for jag på Rönnvägen och hörde hur dom haft det i utlandet eftersom dom kom hem igår, och lite sugen man vart på fara! Känn att det är dax för mig med snart :)

 

Sen for jag och träna med Marina, och sen dess har jag inte gjort någonting alls och kommer troligtvis inte göra så mycke mer ikväll heller :)

Ska väll vänta tills håret har torkat sen slänga mig i sängen så man är pigg och glad imorgon :)

 


RSS 2.0