21 juni


vilken toppen helg! cirkus med camilla jessica ida och elin i fredas, va år och dar sen man va på cirkus så de va riktigt roligt, blev många skratt ;)
efter cirkusen for vi upp till jessica så jessica och camilla fick färga håret, blev finfint! sen va de dax att bege sig hemåt så man va pigg å gla dan efter :)

och pigg å gla när ja vakna de va ja, duscha och gjorde mig i ordning sen for ja ut me camilla å handla och gjorde lite saker innan vi skulle fara till dorotea och grilla.
när vi väl va i dorotea ville jessica fara till hoting och köpa varma chips på marknan, men då vi kom dit va de stängt så vi hitta oss till mattias istället och tog en öl där innan vi vände om och for till dorotea och tände grillen, medans vi väntade på att grillen skulle bli klar stod filip för partytricken, som dock gick väldigt fel.. slutade med övernattning på lycksele lasarett för stackarn..han är bra söt han, fråga dom på sjukan om man fick ta me sig öl i ambulansen ;p
slutade me att de bara va jag camilla och moa som tog oss till hoting, och väl där hade jag de väldigt bra! :D fick skratta och träffa trevligt folk :D gillas!

och nu tänker ja göra ett försök att lägga in bilder från helgen ...få se hur de går ;p


                                                                       fina brudaR ;)










va camilla som fick stå för fotograferingen i helgen eftersom hon hade kameran, men dessa mobil bilder få duga så länge :)


GILLAR ANONYMA KOMMENTARER


Anonym om GALET:
kul å vara med människor du int gillar?



hahah, lol! måste man vara anonym tyck ja inte man behöv kommentera.
men iallafall, med eller utan sandra(som jag antar den anonyma syftar på) så vare jävligt kul :D
sen ha jag heller aldrig sagt att jag inte tycker om henne för jag använder mig sällan av just dom orden,kan mer tänka mig att jag sagt att jag inte vill umgås med henne,men ha man gemensamma vänner så självklart! och varför jag inte vill ha jag ingen anledning att ta upp i bloggen :)


tjaaaaaaaaaaaaaO!

GALET

jag säger då bara de, fyfan vilken helg alltså! vart öldrickning på freda, vilket kalas :)
sen vakna vi klockan 10 hos jessica allihop alla kände att dom fortf va full så vi drack en cider sen for filip och sandra på bolaget å kom tillbaks me 2 öllådor och en kvarting.. så de vart väldigt mycke party ;) klockan 7 for ja, camilla sandra och klemet till åsele för att vi skulle gå ut me hunden och fiska, men sluta me att vi inte gjorde nått av de utan for utanför åsele och drack öl me massa tokar,vaknade på soffan i morse? och fyfan va okry jag va, ja ha aldrig någonsin spytt dagen efter men idag gjorde jag de, och de värsta va att ja inte hann på toa ens så ja gatt spring och ställ mig på bron å spy :p tur de va tidigt på morgon me tanke på att min bro är mitt på storgatan ;p haha ..och klemet han va pigg som fan, klev upp och for ut och gick typ?fatta inte hur han orkade.

sen upptäckte ja att min väska hade blive kvar i åsele och sandra telefon likaså, så vi tog oss en tripp åt åsele för å hämta grejerna och nu sitt ja hos jessica å se film me hon å filip, men ja tyck inte filmen va så bra så ja roa mig me annat :p

och guuuud så skönt de ska bli att sova ikväll :) mmmm..nu orka ja inte skriva nå mer .. höööres!

ONSDAG

ännu en gång ha ja försökt lägga in bilder man de gå fan inte, bli så irriterad :(  aja .. sitter iallafall hos mamma och vänta på att klockan ska bli 4 så ja kan möta upp camilla så vi kan fixa hemliga saker ;).
och imorgon bär de av till vännäs för att kolla på finaste frida då hon ta studenten :) varje år bli ja lika avis på dom som ta studenten bara för att ja så gärna vill göra om de, min student va helt otrolig, skulle kunna göra om den flera gånger ;)

men är lite depp över att jag missa alla godingar som ta studenten i vilhelmina, men men jobb är ju trots allt viktigare :)  
hm.. så mycke mer att skriva tro ja väll ändå inte att jag har för tillfället.


höres nån gång.


lite info

har haft två helt otroligt bra helger,  synd ja inte ha nån kabel annars hade ja lagt in lite bilder :D bjuder istället på en av låtarna som spelats flitigt ;)




linus va en liten partypojke i lördas och gjorde lite allt möjligt konstigt, här är en av sakerna.. haha




mer kommer då bilderna kommer :) TJINGIS


ARRRRG!


meeen, JÄMT när jag tänker lägga upp bilder gå de inte, vafan äre för fel???!?!
hade tänkt lägga upp massa bilder men de få bli en annan gång då!!!!!




RSS 2.0