TISDAG

TJOFADERITTAN!
va ett tag sen sist nu, eller? minns fan inte.. men minns iallafall att jag skrev nått om att jag fått bra ordning i lägenheten, igår förstördes den ordningen då målarn kom, är typ kaos nu och lär bli mer kaos eftersom ALLT ja kämpat me att he i garderoberna måste ut nu när han ska tapetsera och byta golv, men är nog värt när allt är klart ;)
tapeterna i tvrummet är snart klart, och hallen bli nog klar imorgon så sen är det bara golven kvar :D och de går förhoppningsvis fort de med,woho längtar! :)

annars så fick jag ett litet kusinbarn idag, riktigt söt liten tjej! :) och i september bli de bebis igen :D


orka inte skriva mer, höres

HEJ





är nog inte så lång ändå ;p (se förövrigt jävligt less ut på bilden, hahah)


MÅNDAG


ha precis kommit från träning, fyfan ..träna så ja är alldelens skakis, undra hur träningsvärken kommer vara imorgon me tanke på att jag bara kört nya övningar ikväll ;p
annars idag så ha alla inom barnomsorgen varit på folkan idag och lyssnat på när polisen, psyk,skolkuratorn och soc pratat om barn som far illa osv, och att sitta tyst och lyssna från halv nio till fyra är inte min grej! gick bra i början då polisen prata men sen höll ja på somna några gånger, fast jag va inte ensam om de som tur va ;)
och i slutet va de nån tant som skulle va rolig typ...och hela biosalen skratta, så ja va tvungen att skriva till emma och fråga om hon fatta de roliga, men hon fatta inte heller :p haha..

-

SÖNDAG

livet är inte bara en lek, de är en dans på rosor med...elleeeeeeeeeeeeeeR va säg ni? :) :) :)


FREDAG


aah, jag skojar inte när jag säger att helgen varit efterlängtad ;) bara ungefär 4 timmar kvar innan man slutar, sen ikväll bli det goeste midda på volgsjövägen, sen vidare till erik och therese för att gratta bästa kusin som fyller år idag ..:)


annars ha ja fått jävligt bra ordning i lägenheten nu ha tvätta upp allt, nytt som gammalt, ha diskat upp precis allt, fått ihop alla möbler, fått upp gardiner och lampor,ja, ja ha hunnit rätt mycke :) nu väntar jag bara på att nästa lass med saker ska komma, hehe,men de bli bra! :D och just nu trivs jag som fisken i vattnet, hoppas det håller i sig :)

SÖNDAG


hallå mina goa vänner, ikväll ha jag å jerkan vare i åsele och fikat och kollat på hus, riktigt gemytligt :)
nu tänker jag lägga mig och försöka sova för imorgon äre jobb som gäller sen måste ja fixa massa saker i lägenheten :) wiiiiiho!

lekte ju byggare i lördas och byggde ihop allt ja köpte på ikea i fredas, skruva fan så ja fick sår mitt i handflatan? de är gött!
men nu ha jag bara köksbordet+stolarna kvar sen är alla möbler klara iallafall, då äre bara allt annat kvar...puuuh, helgen är för kort ;p men jag hade iallafall väldans trevligt igår hos anneli och även på krogen.


TACK Å ADJÖ!

NATTI!


tillbaka till verkligheten imorgon, känns jävligt segt om jag få säga de! :p blev inga bilder idag som jag hade lovat för ja kom på att camilla jobbade och vi hann endast träffas en snabbis då vi käka ilag :) men dom kommer me tiden.

nejmen.................godnatt :)

HEJ


hård men rolig påsk! ;) bilder och mer om påskens bravader ta jag imorgon, ska vara social me jessica nu :)


RSS 2.0