One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder.

 
 
 
 
 
 

You'll never find the right person if you can't let go of the wrong one.

 
 
Hemma i vilda Vilhelmina igen efter två dagar i stugan, har varit väldigt skönt må jag säga! Men nu tro jag att jag håller mig på hemmaplan sista lediga veckan, eller man vet ju aldrig vad jag kan få för mig.. men några längre resor bli det dock inte! :)
 
 
Ikväll blir det Fredagsmys med dessa underbaringar!
 
 

Nothing in life is promised, except death.

 
Kom hem till Vilhelmina igår efter att ha varit på resande fot i 24 timmar, och precis som Niklas sa att jag skulle känna så känner jag mig sjukt stolt över att jag klarade det helt själv :) Eftersom det var ombyggnad på tågbanan så hade dom satt in bussar som jag skulle byta två gånger istället för tåg, första bytet var lätt, men andra bytet, i Oslo var svårare då jag hade ca 10 minuter på mig att hitta bussen, det var fullt me folk, massa bussar och allt var typ kaos, fatta varken Norska eller Engelska men efter lite spring och lite lätt panik så hittade jag tillslut, så jag  bytte alltså tåg 3 gånger och buss 2 gånger innan jag äntligen var på svensk mark, sen fick jag vänta 3 timmar på bussen till Vilhelmina.
 
Eftersom jag inte sovit på över ett dygn så var jag rätt slö när jag väl kom till Vilhelmina, men fick erbjudandet om jag ville vara med och grilla och dricka nån öl och det kan man ju absolut inte tacka nej till .. kom hem till lägenheten runt 4 inatt, kan lova att jag sov som en jäkla stock till 13.15 utan att vakna en enda gång.. så underbart skönt! :) behövdes verkligen.
 
Idag vettetusan vad man skulle ha gjort, bli nog en sväng upp till Jessica och umgås med henne och imorgon fundera jag på att rymma till skogen några dagar.
 
Ahh.. finns inte så mycke mer att berätta för tillfället, så ... vi hörs när vi hörs :)
 
 

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending




Runt lunch tiden idag var vi äntligen framme i Norge, sjukt lång och dryg resa men helt klart värt det! :) Idag har vi inte gjort mycket alls, var rätt slö då vi kom fram eftersom jag sovit max 3 timmar på två dygn, så jag tog mig en dusch sen somnade jag gott i Niklas armar ett par timmar, sen klev vi upp och for och käkade och nu sitter vi bara och tar det lugnt, Niklas håll på fixa nått med sin nya dator och jag håll på ladda ner lite filmer för ikväll blir det massa mys! :)



Lear from yesterday, live for today and hope for tomorrow.


Varit dödast idag, inte förns för ungefär en timme sedan som jag vaknade till liv och jag som har så mycket att göra idag, men lär väll vara vaken hela natten för att hinna få allt jag ska göra gjort innan jag far imorgon.

Nu ska jag fortsätta med mitt! :)

When life changes to be harder, change yourself to be stronger.


Lite mys hos mamsen i Fredags! :)



Be proud of every scar on your heart. Each one holds a lifetime's worth of lessons.



Ser på min statistik att det är folk som väntar på att jag ska skriva, men har absolut inget att skriva då allt bara är kaos och helst skulle jag vilja lägga mig ner och dö eller nått tills jag är redo för allt dethär igen.




Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när det gör ont.

 

 

 


Don't find reasons to stay with someone who always finds a reason to leave.




Hemma efter 5 bra dagar i Stockholm, trots det dåliga vädret! :) Pengarna har rullat likaså vi, skämt och sido men som det ska vara på semester så ska ju pengarna rulla ut och inte in, och att äta och dricka massa gott är ju också en självklarhet! :) Vi har gjort lite allt möjligt, bortsett från att springa omkring i regn och kyla så har vi bla, shoppat, varit på äventyrsbad och Gröna Lund, osvosv :)  Vill ni läsa lite mer exakt så kika in på Marinas blogg.


 

 

Men som alltid : borta bra men hemma bäst! Kändes så otroligt jäkla bra imorse då jag klev innanför dörren till mitt eget hem, känslan var obeskrivlig ;) Sen kan jag absolut inte förstå hur man kan vilja bo i Stockholm eller nån annan stor stad för den delen (inge dumt menat till dom som vill eller gör det).

Nu ska jag dra och käka palt hos mor min, hooojt :)


RSS 2.0