Life is too short to worry about what others think about you, have fun and give them something to talk about.


Har tagit en liten paus i packandet och städandet, har även Wilma och Lisa här på besök, dom fick sig lite bullar och cola så dom sitter och kollar på Skönheten och Odjuret :) Känns skönt att snart ha gjort klart allt innan vi far, skönast att komma hem till ett nystädat hem, sen ska Morgan låna lägenheten över helgen med :) Senare ikväll ska Marina komma hit och hjälpa att färga kavajen, vågar inte göra det själv så jag måste ha hennes hjälp och stöd, haha! :) dock vet jag inte varför, men jag har en känsla av att det kommer gå åt skogen! :p


Nu ska jag fortsätta med mitt, hojt!




When a girl says "never mind" it really means you should have listened the first time.



Trist väder idag, men det är ganska bra för då kan jag vara inne och tvätta och städa utan att få dåligt samvete för att jag inte är ute! ;) Imorgon jobbar jag min sista dag före långledigt, och min långledighet börjar jag med en 5 dagars Stockholmsresa med min finaste Marina som blir av redan på Torsdagmorgon! Går nog inte börja en ledighet mycket bättre :)
Den 5 Juni kommer vi hem från Stockholm och redan den 6 eller 7 har jag planerat att åka till Norge, har inte riktigt bestämt mig ännu men känns som det är lika bra då man lix har resväskan packad och är i resartagen ;) Men är ju ledig rätt länge så tid finns ju.

Annars? igår var jag nere hos mamma och surra av mig lite innan jag for och umgicks med Marina, vi möblera om lite hemma hos henne och planerade Stockholm, och ikväll ska jag vara barnvakt åt mina små troll, sista gången på 4 veckor (!!!) Hur ska jag klara mig utan dessa glädjespridande små liv så länge? hua..



Nu ska jag ta tag i tvätten, sen kuta ner på Ica och handla färg för att färga min kavaj från vit till svart, har aldrig gjort det förut så wish me luck :)




Gladaste fiskarN! ;)





You may see me stumble once or twice, but you'll never see me fall.



Redan före 06.00 då jag vaknade första gången imorse kände jag att detta skulle bli världens tråkigaste dag, och än så länge så stämmer det! Dagar som denna är det så sjukt tråkigt att vara ledig.

Iallafall, helgen har varit kanon och vädret har ju varit hur bra som helst, inget att klaga på! Så jag, Marina och lille Arthur har varit ute i stortsett hela dagarna och käkat glass, shoppat lite och gått långpromenader och hundarna Marina var hundvakt åt får jag ju inte glömma, dom var ju också med :) Har varit såå mysigt att haft Arthur här, han är nog världens snällaste lilla krabat, sov hela natten och vaknade med ett leende varje morgon, så mysigt! :)


 

 


 

Nu ska jag gör mig någon mat sen koka kaffe till Lotta som kommer hit på sin rast! :)

Tjing...

 


I don't dream anymore, because you're real.


Då var snart även denna dag över, och jag har varit ute istortsett hela dagen från klockan 10, slutade klockan 14.00 så då for jag och mötte upp Marina och vi for och gjorde lite saker, for bla på Blommona och jag hittade precis allt jag sökte efter!

En finfin blomma att ha på byrån i hallen :

 

Och fint och enkelt ljusarrangemang att ha på tvbordet :

 

 

Vet att jag skrev igår att det var till matbordet jag letade, men jag tog ljusfatet jag haft på tvbordet förut och ställde på matbordet istället :)

Sen köpte jag en suuper fin morsdagspresent men den kan jag dock inte ta kort på än, fåse om jag kanske slänger in nån bild på Söndag :) Och självklart var det bästa Frida som hjälpte mig med allt detta , hon är så duktig så :)

 

Och lille Arthur ligger så sött och sover och snart tänker jag med lägga mig och knoppa, börja få en jäkla huvudvärk känn ja, men först ska jag nog se en Beck eller Wallander film då jag blev sjukt sugen på se de, än fast jag sett alla dom filmerna hundraelva gånger :) Nattinatt på er ♥

 

 

 


Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand.



HEJ HEJ HALLÅ BLOGGEN! Blir ett litet nattinlägg om lite diverse saker, jobbade 9-18 idag, gick finemang och att värmen äntligen har kommit gjorde saken bättre! Så underbart skönt att vara ute i solen och värmen och dessutom få betalt för det ;) hihi ..

Skulle egentligen ha tagit helg nu ikväll men eftersom 3 stycken har gått och blivit sjuk så blir det jobb några timmar imorgon med :) Typiskt att alla ska bli sjuk samtidigt då det är så himla svårt att få tag på vikarie! När jag slutat imorgon ska jag fara och göra lite ärenden, bla, handla, sen fara på Blommona och kolla om jag hittar något fint att ha på matbordet och byrån i hallen :) Sen kanske man hittar någon morsdagspresent med om man har tur :)



Don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future.


Jobbade kortdag idag, började inte förns klockan 13.00 och slutade redan klockan 16.00 :) När jag slutade tog jag en liten omväg hem bara för att få mig en liten promenad, sen drog jag hem och slängde i mig lite mat för att senare fara och hämta Carmen och Rasmus på förskolan :)

Efter att jag varit barnvakt var det en hel timme kvar innan Desperate började så jag passade på att ta mig ännu en liten promenad på 45 minuter, påvägen hem gick jag förbi kyrkogården och tog en sväng förbi älskade lilla mormor och Nisses grav! Usch vad jag saknar min mormor som alltid varit lite som en extra mamma för mig ♥ Och självklart saknas Nisse med.

 

Och snart var den här arbetsveckan slut också, imorgon kvar sen tar jag helg, om det inte blir jobb på Torsdag dvs! Och på Torsdagkväll då jag varit barnvakt kommer denna lilla sötnos att följa med mig hem och stanna tills på Lördagkväll! :) Då hans föräldrar var tvugna att följa med på en klassresa.

 

 

Nu ska jag snicksnacka lite med min lilla älskling sen hoppa i säng så man inte är allt för seg då klockan ringer imorgon , men eftersom jag varit taggad på att jobba hela veckan lär nog även morgondagen gå smärtfritt fram! :) Måste vara alla fina barn jag jobbar med som får en att faktist gilla att kliva upp och gå på jobbet på morgonen, tycker synd om stackarna som gruvar sig varje morgon :p

Nä, slut på allt detta surr.. Ha det fint tills jag skriver nästan gång ;) Man vet aldrig när det kan bli.


Stop being so judgemental, make sure you fix what's wrong in your life before you start judging others.


For ut på en liten promenad med Marina tidigare ikväll! :)

 

 

 


Sometimes you have to be apart from people you love but that doesn't make you love them any less.



Jahapp, då var det Söndag igen och det är konstigt hur alla Söndagar är lika tråkigt, är liksom inte ofta man har en rolig Söndag, iallafall inte jag, denna Söndag spenderas i soffan och tvättstugan emellan åt då jag hade ett berg med tvätt! Men snart så är allt tvättat :)

Och BC festen igår som jag var så otaggad att fara på och som jag hade funderat på att skippa vart bättre än väntat, riktigt trevligt faktist och att man fick gå hem med andra priset som var ett årskort på Body Center var ju inte helt fel! ;) Känns kanon bra.


Runt 21.30 då allt börja vara slut och Hotellet öppnade för allmänheten drog jag och Marina hem till mig och umgicks och såg på film till klockan var närmare 03.00 tro jag den var, riktigt bra Lördag kan man nästan säga ;)

Don't waste your tears on someone who doesn't even deserves to see you smile.



Hade en helt fantastisk kväll igår, Becka bjöd på 3 rätters som var hur super som helst!  :) Dock var jag så ivrig att få i mig maten så jag glömde fota huvudrätten, men det var olika grillade saker och en super god hemmagjord potatissallad med tillbehör :)


 

 

 


Efter att vi tryckt i oss allt så begav vi oss ut till bubblet, fan vilken kanon grej alltså! Hur bra som helst.. Där satt vi ett bra tag och vid 00.00 tiden bytte vi och drog oss vidare mot bastun :) kanon kväll med andra ord, nu har jag precis duschat och ska göra mig redo för BC festen, och jag är fortfarande lika otaggad så jag hoppas tiden går fort där, hehe ..


Nu ska jag göra nått åt mig själv, så höres!

The worst part about being strong is that no one ever ask if you're okay.



Känns som förra inägget var lite deppigt, fast jag VAR deppig, jätte deppig dessutom men sånt går inte att undgå antar jag.
Ikväll blir det myskväll ute i Dalasjö med underbart folk! Det behövs verkligen känn jag, det blir grill och badmys.. och imorgon är det BC fest, kände mig inte alls taggad på de men nog ska jag kunna härda ut under middagen och medans dom drar vinnarna! :) Vad som händer efter har jag ingen aning om, fåse om jag lyckas hitta på något eller om det blir en slapp hemmakväll!




 


And all the while I feel like I’m standing in the middle of a crowded room, screaming at the top of my lungs, and no one even looks up.





I min ensamhet är jag inte längre lika bra på att låtsas att allt vore perfekt.



The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up.



Slutade tidigt idag, eller närmare bestämt 13.30 .. Älskar att sluta tidigt, börjar mycket hellre tidigt och sluta tidigt :) Iallafall, när jag sluta drog jag hem till Mamma en sväng och hon var i fullt arbete med målning, runt 15.00 när Marina slutat for vi och tränade och nu har jag precis käkat och diskat bort så nu sitter jag här och tar det lugnt och äter lite kladdkaka som jag och Lotta gjorde igår, vart en väldigt stor kaka så vi var tvungen att ta bålskålen för smeten rymtes inte annars men god vart den! ;) Ska alldeles strax fara och hämta Rasmus hos Ronja sen blir det lek och bus med han och Arthur resten av kvällen! :)

Mer har jag nog inte att berätta för tillfället :)



Take care of your memories for you cannot relive them.


Idag har jag tagit tag i storstädningen som jag borde ha gjort för länge sen men inte haft någon lust till, men idag kände jag att det var dax! Nu är det bara dom där förbannade fönsterna som måste putsas, fåse om jag tar mig tid att göra de imorgon :)
Ikväll tänker jag tända hela lägenheten med doftljus bara för att jag älskar det så mycke och att jag har fått mina nya dofter från partylite som jag ännu inte prov eldat! :D myspys.

 

 



I miss you like the desert miss the rain.



 


A man who views the world the same at 50 as he did at 20 has wasted 30 years of his life.


Här kändes det tomt, men har tappat motivation till dehär men kan ju försöka iallafall ;) Har precis kommit innanför dörren efter en lååång dag, nu mot slutet av kvällen har jag känt mig som en tjatig mamma men så får man känna sig ibland! ;p
Nu tänker jag ta mig en dusch sen bara vara, kanske slå på en film eller så tills det är dax att sova! :) jobb imorgon och sen är det helg för min del, och ihelgen har jag inga planer alls men jag hoppas att någon av mina vänner vill hitta på något spännande! :)



puuuuss&kraaaam

RSS 2.0