You know my style, I'll do anything to make you smile.

Hade tänkt skriva om vad jag hade gjort ihelgen, ganska snabbt kom jag på att jag inte gjort allt för mycket förutom att jag har sovit, tränat och jobbat, skit tråkigt! Känns som man inte har så mycket till liv då man jobbar så mycket, senaste veckorna har jag jobbat 10- 14 timmars pass nästan varje dag, mega tråkigt! MEN man får ju tänka på pengarna..
 
Firade även världens finaste lillasyster som fyllde 15 år igår, tänka sig att det är så länge sedan hon föddes :o tycker det var nyss vi låg på sängen och mamma berätta att jag skulle få ett syskon till! ♥
 
 
Bild från då hon var nästan nyfödd, från hennes 1 årsdag, och 2 bilder från igår :)
 
 

Sometimes you don't realize how far you've gotten until you look around at the people who are still trailing far behind you.

 
 
 

There's always that one person who can send you a text and cause you a smile instantly.

 
Haha, ibland blir det lätt lite missförstånd! :)
 
 
Godnatt! :*
 

Be with people who know your worth. You don't need so many people to be happy, just a few real ones who appreciate you for who you are.

 
 
Har varit ledig idag, börjar inte förns klockan 18.00 ikväll så imorse låg jag i sängen från klockan 08.00 till typ 10.30 bara för att jag kunde! Sen klädde jag mig och gick ut på 40 minuters promenad innan jag for hem och duscha och for på Stenmans och lunchade med Nicolina, när vi ätit klart for vi och gick en promenad sen for vi och kika lite på Ica, fyndade en ny fönsterlampa för ynka 99:- ! :) helnöjd!
 
 
 
Hann även fara och boka klipptid och tur som jag hade så fanns det en redan på Måndag klockan 13.20, passade perfekt då jag slutar 13.00 då! :) For även förbi på Prima prylar och kolla, sen for jag hem och bytte om och drog och tränade med Jessica och nu sitter jag här och har precis käkat pepparlax, m-mm! ;)
 

Anyone can make you smile, but not everybody can make you happy.

 
 

So many girls fall in love with the wrong guy, simply because the wrong guy usually say all the right things.

 
Så jäkla härligt väder det är idag alltså! Tog mig en promenad före jag och Jessica for och tränade och jag fundera på att fara och gå en sväng till, man måste ju passa på när det är så otroligt skönt ute :) ska föröska få med mig Camilla med, men hon jobbar fortfarande.
 
Klockan 18.00 blir det jobb för min del med, skulle egentligen inte jobba ikväll men Emelie skrev imorse och fråga om jag kunde ta hennes kvällspass, hade egentligen vela vara ledig eftersom jag kommer jobba varje dag nu fram till den 5 Oktober, men ledig kan jag vara senare! :) hmm, har väll inte hänt så mycket mer som är intressant att berätta här.. hehe höres! 

Söt Arthur igår!
 
 

Life is full of fake people. But before you decide to judge them, make sure you're not one of them.

 
Kom hem till Vilhelmina runt 11 idag, hade dock mer än gärna stannat liiiite längre men man kan ju inte få som man vill jämt ;) for iallafall på Stenmans och lunchade med Jessica sen drog vi och tränade, gick fint! Sen begav jag mig hem och dammsög och diskade, och nu har jag precis duschat och käkat så jag ska väll klä mig sen fara och vara barnvakt! :)
 
Ha en fin kväll alla ni där ute!
 
 
 
 
 

If someone loves you, they shouldn't have to say it. You should be able to notice it.

 
Imorgon är det Fredag, så jäkla gött! :) Jobbar till 15.00 sen tar jag mitt pick och pack och rymmer till grannkommun tills på Lördag då jag måste hem eftersom jag ska vara barnvakt åt mina små troll! :) Sen har jag inte så mycket mer planerat ihelgen.
 
Annars har jag hunnit gjort rätt mycket idag, både jobbat, fixat massa papper som jag även har postat, betala nästan alla räkningar, skickat tillbaka ett paket, som jag även råka betala för 10 minuter innan jag skicka tillbaka det, dumt gjort men huvudet var liksom inte riktigt med, haft besök av Lotta, Jon och Linus, sen for jag och Jessica och träna.
 
Nej, nu säger jag godnatt! :)
 
Puss
 
 
 

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.

 
Hade inte bara fått en lapp i Tisdags, hittade även en lapp nerbäddad i min säng! Haha :)
 

The best revenge is to show them that your life is getting better after they're gone.

 
 
Då har även denna Tisdag börja lida mot sitt slut och jag känner hur skönt det kommer bli att lägga sig och sova inatt, börjar inte förns 09.00 imorgon så speciellt tidigt behöver jag inte heller kliva upp imorgon! :)
Idag har jag vaknat, lunchat på Stenmans, börjat träna på Body Center igen med Jessica, gått promenad och käkat middag med Camilla, varit på öppet hus på Olympus med Wilma, Carmen, Rasmus och Arthur, riktigt mysigt ställe så jag förstår att Rasmus trivs där! Och nu sitter jag här och väntar på att telefon ska ringa sen ska jag mysa ner mig i sängen och förhoppningsvis sova som aldrig förr! ;)
 
 
Hade även haft besök i min kyl idag medans jag var och tränade, haha!
 

Courage is not having the strength to go on, it's going on when you don't have strength.

 
Är en bra dag idag, mycket bra till och med! :) Var på möte på förmiddan sen for jag och käka lunch med Lotta, Frida, Erika och Henke och nu ligger jag här och vänta på att sista tvätten ska bli klar så jag kan hänga den, sen ska jag diska och sen ska jag bara vänta och längta till inatt runt 01.00 tiden då min mysis kommer och jag slipper sova själv, underbart! :)
 
 
Har ju förövrigt fått nå Triss-beroende, måste typ köpa en lott om dagen och igår hade jag turen med mig och vann hela 60 kronor! ;)
 

A break up is like a broken mirror. It's better to leave it broken than to hurt yourself by trying to fix it.

 
 
Var ju och spådde mig i Fredags, så jäkla spännande och fränt! vet att alla tror olika om sånadära saker, men jag tror absolut på såntdär, han sa saker som absolut stämde, saker som hade hänt, håller på hända och kommer att hända, saker om personer i min närhet osv, saker som han omöjligt kunna veta! Helt klart något jag kommer göra om nästa år, och verkligen något som alla borde testa någongång! :)
 
Annars har jag jobbat ihelgen, gjorde min första ensamma dag i dag, och det gick bara bra! Är ledig imorgon, sen börja allvaret igen och till veckan ska jag inte vara på Täppan som jag varit på i 2.5 år utan på Skogsbacken, kuulikul! Känns som pengarna rullar på rätt bra nu men det behövs ju alltid! ;)
Slutade klockan 18.00 så jag for hem och dammsög och plocka ihop tvätten och nu väntar jag på att tvättstugan ska bli ledig så jag kan göra bort tvätten ikväll! Sen ska jag slänga på mig mina myskläder och slå igång en bra film och äta ost och kex :)

 
Och jag saknar min lilla pruppsnurra! ♥
 
 
 
 

Never underestimate the power of a woman’s intuition. Some women can recognize a game before you even play it.

 
Var ledig idag så jag och Camilla drog på Stenmans och lunchade och snackade massa, både gott med mat och välbehövligt med lite prat!
 
 
Sen for vi och minglade lite tills jag skulle till tandläkaren och allt såg fint ut, som tur var! Sen for jag hem till Mamma och käkade tacos innan jag for och var barnvakt.
Nu tänker jag varva ner lite och vänta på ett samtal, sen sova så jag orkar med morgondagen som kommer att bli låång, först jobb 08.00-18.00,  sen direkt då jag slutar ska jag på inskolning som personligassistent till 22.00 tiden någongång, sen jobb Fredag, inskolning Lördag och på Söndag ska jag jobba själv, spännande! :)
 
 
 

Life is not about people who act true to your face, it's about people who remain true behind your back.

 
For hem till Mamma idag efter jag hade slutat, blev bjuden på middag också så efter maten satt jag och Matilda och kolla igenom lite gamla bilder, är så sjukt kul att kolla på gamla bilder! :)
 

Typ den här då Morgan åker karusell med Matilda var ju galet söt!
 
 
Mer än jobb och besök hos Mamma har jag nog inte gjort idag, eller en kvällspromenad har jag också hunnit med! :) Nu tänker jag snart slänga mig i sängen så jag orkar med hela dagen imorgon, och för ovanlighetensskull kanske jag somnar före 00.00, vem vet vem vet ;) Hade ju varit skönt.
 
 
 
 

People only get jealous when they care.

 Meen wow! Verka som någon/ några väntar på att jag ska uppdatera eftersom mina sidvisningarna idag var skyhöga! Haha.. någon som väntar på något speciellt? isåfall kommer den bli besviken då jag inte har allt för spännande saker att berätta.
Har iallafall haft en super kanon vecka som bestått av massa timmars jobb och massa mys på min lediga tid :)

Och i Fredagskväll runt 21.00 bestämde jag och Linda oss för att dra till Idvattnet för att bara vara, sagt och gjort! Vi köpte med oss lite gott och tog med oss vindunken sen var den kvällen räddad, super mysigt hade vi!
På Lördan tog vi oss en lång promenad längst en gammal väg sen gick vi in i byn och surrade några timmar med ett par som bor där.
 
 
Och helt plötsligt var klockan runt 15.00 så då kände vi att det var dax att pallra oss ner på Vilhelmina, jag kom hem, duschade, for och åt med Frida och Marie och sen begav jag mig till grannkommun för att myspysa, och idag vart det mest bara till att ta det lugnt, sen vart vi bjuden på middag och efter middagen for vi och såg film och nu har jag nästan precis kommit hem till Vilhelmina igen så nu snart ska jag slänga mig i sängen så jag orka upp klockan 05.00 imorgon! :)
 
 
TJAO

RSS 2.0