LITE BILDER FRÅN UMEÅ


WEEEEEEEEEHO
;)




















BÄST

jag har haft ungefär året hittills bästa helg, helt sjuukt va bra den har varit :)

i torsdas ungefär fyra kom jag och camilla på att vi skulle till umeå så de va bara att skynda sig hem och duscha och packa sen springa till bussen, när vi väl va i umeå for vi hem till jonte och hans typ fyra kompisar. eftersom dom bo fem stycken i lägenheten va de rätt så trångt, jag camilla jonte och henke delade på ett rum som va ungefär JÄTTE litet, haha men de gick bra ändå ;)

i fredas for vi på stan och shoppade och träffade sara och emil, sen tyckte sara att vi kunde stanna och dricka istället för att fara hem så då va de bara att kuta på stan och leta kläder man kunde ha på kvällen, eftersom jag och camilla inte hade tänkt stanna hade vi inga kläder :p
men de löste sig med, köpte skor, leggings,bh,trosor en klänning och en tunika, blev kanon
sen for vi hem till emil och duscha och grilla, de va mys! sen for vi in till stan, och jag och sara kände oss som typ 17 igen, för de va 20 årsgräns på krogen vi skulle på och dom kolla legg på precis alla, men de gick fint :)
efter massa dans, dricka och roligheter for vi och åt mat sen letade jag och camilla oss hem till jonte för att sova,ja la mig i jontes mini säng och fick kramas hela natten lång, och camilla gjorde samma fast i en betydligt större säng.

lörda vaknade jag halv åtta och va jätte pigg, men det va inte så uppskattat från alla dom andra så de va bara för mig att lägga mig och försöka sova några timmar till iallafall ;p efter jag hade fått liv i alla begav jag och camilla oss hem till emil för att packa ihop alla våra grejer och fara till bussen, men tio minuter innan bussen gick insåg vi att vi inte skulle hinna me bussen, så sara vart jätte lycklig över att vi stanna ännu en kväll,så vi for hem till emil igen och börja dricka sen kom emils vänner, och jag kan säga att jag har träffat årets babe! ;) sen skulle vi på rex och där va de 23 så vi kände oss liten, men det gick bra även denna gång ;p
sen lämnade vi alla killar och for på eget äverntyr och levde jävel jävel,jag camilla och sara va även tequila brudarna i helgen, jag köpte tequila för 700kr på en kväll !!!!! men ha man kul så äre värt de ;)
sen på natten hamna jag på emils golv och camilla i vännäs..haha.

vi ha även kommit fram till att moa och saras pojkvänner är dom enda pojkvännerna som är roliga att umgås med,alla andra är så tråkiga och sura:p  saras pojkvän ha jag tillochmed pussat, mitt framför ögonen på sara ;) haha

fast jag ha lite ångest över att jag gjort av me flera tusen i helgen, och de kommer gå ytterligare 2000 imorgon.

--


TISDAG


idag vare inge goväder int ;p jag som hade tänk fara ner till mamma och lägga mig på gräsmattan och sola men icket, istället tänker jag fara dit och käka varma mackor :) igår gjorde jag inte allt för mycke, umgicks mest med sara hela dagen och kvällen, där på kvällskvisten gungade vi och pratade om allt och ingenting och skratta, sen vid elva vart vi sugen på chips och dipp så vi for och köpte de sen såg vi på desperate housewives till klockan va närmare ett, sen blev det hem till sängen :)
ikväll blir det samma sak, är såå otroligt spännande! ;) hah


oj, vad jag älskar han, han är så manlig precis en sån som jag vill ha
GE MIG!
;D

så mycke mer än kärlek


nu märks det att det börja bli sommar, ja förutom att all snö är borta och de blir varmare och varmare,så märker jag det på mig själv, jag känner mig mycke gladare, jag är inte lika ledsen, jag kan lägga mig varje kväll utan att vara rädd att jag inte ska somna för att jag är så jävla orolig, jag må helt enkelt bra av sommarn, ha jag alltid gjort och vet ni vad de sorliga är? sommarn ha knappt börjat och jag är redan orolig för hur det kommer bli till hösten/vintern, efter vintern som varit är jag helt ärligt rädd.
visst, jag har haft jätte jätte jätte bra och roligt i vinter, men jag har ochså haft väldigt många jätte jobbiga stunder som jag helst inte ens vill tänka på, september- mars har vart några riktigt konstiga månader kan jag säga, jag har fått vara med om jätte mycke, gjorde saker jag aldrig trodde jag skulle göra, jag va nog inte mig själv då
och vissa saker kan jag säga att jag ångrar, eller att jag iallafall kunde ha gjort annorlunda.

just för tillfället känns det som jag vill säga som camilla, jag orkar inte grämes över vinterns så många katastrofer,gjort är gjort. och förhoppningsvis så kommer det man förlorat tillbaka.






TORSDAG


idag har jag varit hemma på rönnvägen och ätit pannkisar, eller pangkakor som vissa säger ;) sen skulle bästa lilla syster matilda hjälpa mig med en ny design,hade fått till en jätte bra sen vart de nå fel så de gick inte att ha den så då va hon tvungen att snabb göra en ny sen fick vi inte dendär grejen där uppe att bli större osv, men de gör inte mig så mycke just nu, de få fixas nån annan gång.sen så hade jag faktist tänkt ha me nå bilder fast då hade jag ju inga bilder eftersom jag inte va hemma, lite otur!
vart rätt så mycke skrik där ett tag, haha stackar matilda som fått stå ut med mig ;)
tyck de är lite skandal att en elva åring kan sånt där men jag kan inte ett skit..vet absolut inte hur man gör nått när de gäller designer osv, få nog ta och lära mig :) fast designen syns bara för vissa verka de som, konstigt aja..

efter många om och men kom camilla och jessica så då for vi och gick/sprang, gick till granbergsbacken sen gick vi upp för backen vilket va ganska så jobbigt !!! sen begav vi oss hem, och nu snart tro jag de blir sängen så man tar sig upp imorgon i nån ordning.

vad tänker alla göra ihelgen föresten?





ONSDAG


ikväll kommer mamma och matilda, vi ska äta midda här :) så nu har jag städat ihop i lägenheten så de är fint, och nu håller jag på baka en kaka som vi kan äta efter maten, de blir myspys! :)
och sen ikväll ska jag ta en promenad sen sola sen ska jag nog bara slappa hela kvällen har klivit upp klockan sex och sju alldelens för många dagar nu ;p hihi
men imorgon får jag iallafall sova lite längre, skönt! ;D


nejdu, nu har jag inte tid att sitta här mer pussen

HAHAH

ett snyggt kort på morgan, jessica, dennis therese och jag, när vi hade varit ute i spöregnet  -HAHAH


TJABA TJENA HALLÅ


har haft en rätt bra helg i helgen, jäkligt lugn, mycke mys och bra sällskap :) ifredas umgicks jag med camilla och marina ett tag, en stund efter dom hade farit fick jag så tråkigt så jag och jessica bestämde oss för att fara ut och göra vilhelmina osäkert, for runt och kika lite, träffa rikard osv. sen fick jag så ont i huvve så jag for hem och la mig :)
och igår vart det grillning och mys med baben, en romantisk midda för två skulle man kunna kalla de ;) riktigt mysigt iallafall,
sen på kvällen begav vi oss till siksjönäs och folket där hade just börjat basta och eftersom ingen av oss hade me sig nått att basta i roade vi oss med annat :) eller camilla drog på sig en handduk och gick in svettades lite ..

Fredrik, Tina och Anton tro jag de är? ;p



Freffis på trummor, Moa på bas och jag på gitarr, kunde inte bli bättre ;)....eller?






SÖTT

åh, fick just sms av jonte, han är så söt! hur glad blir man inte av ett sånt här sms såhär på kvällskvisten?

"du, har jag nångång sagt till dig hur mycke jag uppskattar dig?finns alltid där,spela ingen roll hur depp man är eller hur tråkigt man har, linda styr alltid upp ;)"

TORSDAG

imorgon är det fredag och jag jobbar bara till tolv,SKÖNT! sen ska jag bara slappa resten av dagen,hoppas det blir fint väder ;) det är bara morgan hemma i huset i helgen så jag fundera på om man kanske ska bosätta sig där i helgen :D
tycker så synd om matilda som har stukat armen, stackarn!hon är för söt.
och ikväll trotsade jag och jessica regnet och for ut och gick, och jag kan ju säga att efter 8km va vi inte speciellt torra, plus att mitt skavsår inte va så mysigt, blod överallt :s


nej usch, nu ska jag börja göra mig redo för sängen tro ja, gnatt :)


min lilla sötprupp som gjort illa sig





ONSDAG


ikväll har jag haft en väldigt rolig kväll med marina, vi är nog rätt så bra! ;) har fått skratta mycke så nu lär jag nog leva många år till :)
jonte fick vara me på de roliga vi hade, eller..utan han hade de nog inte blivit så kul :p
marrebarre har farit nu och jag sitter här och fundera på vad man kan hitta på, jag är för pigg för att sova och alldelens för fantasilös för att hitta på nått att göra, hm :s aja ..
härligt skavsår :(

kom och tänka på en sak erik sa på valborg "alltså jag älskar att vara med er, ni är så sköna..typ konstiga på nå vis"
ja, är man inte konstig har man aldrig roligt ;)

jag och errrik på kräftkalas i somras ;D

TISDAG


blä, igår när jag och jessica for och gick hade jag på mig nya skor så jag fick årets skavsår, kunde knappt gå med skor idag, men vill man bli fin få man lida pin.
få hoppas att det är bättre imorgon för då jäklar ;) är ledig nästan hela dan imorgon så de känns super skönt, imorgon ska jag  äntligen lämna in telefonen på lagning, det skulle bara kosta 750 så de blir kanon :) fast jag fundera på att köpa en ny, men de är ju bra att den blir lagad iallafall :)


DU ÄR SÅ KLUMPIG


måndag

godnatt :)








JONTEBOY!


inatt fick jag ett väldigt sött sms av en full jonte, han är alldelens för söt! :)
'tänk om ja typ få nån dödsjukdom?då ska jag säga att ja älska linda :) på min gravsten.


tänk att han som va min stora kärlek förut är en av mina roligaste, konstigaste och bästa vän nu, rätt roligt :)
han va min stora kärlek i hela fyra år dessutom, jag tro de va kärlek vid första ögonkastet för min del, och jag minns precis hur när och var vi träffades första gången, 24 september 2004 utanför frasses, eller egentligen träffades vi hos anders tidigare på kvällen men de va bara en snabbis och då prata vi ingenting.ja, jag minns till och med vilka kläder jag hade på mig, lite tokigt :) hihi




tjingiiiiiz

bababa


i torsdags körde jag, patrik och henke höll mig sällskap hela kvällen medans dom andra for in på hotelle,och jag få inte glömma att camilla ochså va me ett tag:)
vi hade jätte trevligt, jag tro ja ska börja va nykter jämt ha kommit fram till att jag ha nästan roligare när jag är nykter, vissa gånger.
man få se så mycke, i torsdas fick jag se allt möjligt..tex utanför hotelle stod ungefär fem olika gäng och bråka samtidigt, de skrek från alla håll, jag och patrik satt i bilen och fatta ingenting men vi fick då skratta lite;D
körde en sväng igår med, sen fick jag ett sms från ett nr jag inte hade och de enda jag såg va "jag ger upp linda", haha lite rädd jag vart men då va de bara henke som ville hem;p

sen på kvällen umgick jag med snyggingarna camilla, moa, fredrik,rasmus, sara och marina :), vi åt glass och mådde gött!
for till camilla en sväng och prata sen skulle camilla den stackarn sova för hon skulle upp och jobba tidigt, så jag och marina for och köpte chirre och dirre och for till mig och feta oss, de satt fint i magen! ;)
nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli åtta så sara slutar så vi kan gå hem till henne, sen blir det nog så vi far och hälsa på marina som jobba på krogen ikväll, om inge annat kul händer dvs ;)


lite manlig kärlek, sött ;)

RSS 2.0