16de dagens bild: En bild på dig själv


eeeeehm, ha som lite bilder på mig själv som sagt ...men här va man ju lagomt snygg och tillfixad så den få duga ;) weej!



15de dagens bild: En person som du vill vara med


hmmmmm.. ha egentligen ingen speciell som jag vill vara med just nu men marina skulle inte sitta helt fel att umgås med ;) sist va på www, och de va ju läääng sen!



13de dagens bild: Du och någon klasskompis

ha för tillfället inga klasskompisar eftersom jag inte går skola, men jag ha föredetta klasskompisar ;), men eftersom alla kort som jag ha sen skoltiden va de jag som stod bakom kameran och är inte med på någon bild, men har ett kort som lisa tog veckan innan vi tog studenten, en bild på jag och några av mina förra klasskompisar.

de få helt enkelt duga :)



14de dagens bild: En bild som påminner dig om gamla tider

haha, ja vad säger man? va man snygg eller? nej de va man inte men bilden påminner om gamla tider :)
bilden togs på midsommar i fatmomakke


12te dagens bild: En bild på din vardag

oj, min vardag? ha absolut ingen aning om vad jag ska visa för bild.. så de få bli en randombild jag tog förra sommarn! :p




11te dagens bild: En person du kan berätta allt för

har massor av bra vänner men camilla är vännen som jag kan berätta absolut allt för,vi blev vänner för 16 år sen, snart 17, och sen dess ha vi hållt ihop i vått och torrt! ♥



10de dagens bild: Någon du tycker är väldigt snäll

Dehär är min fina vän frida, bilden är tagen första gången vi träffades och de klickade direkt, kändes nästan som vi kände varann sen tidigare :), numera är hon en av mina vänner som jag inte kommer släppa i första taget! ♥




9de dagens bild: Någon i din släkt

Dagens bild få vara på min underbara kusin jessica! :) längtar tills ihelgen då hon kommer hem så man få träffa henne, och förhoppningsvis har vi lika skoj som på juldan då hon va hemma och röjde som aldrig förr ;)



8de dagens bild: En person som du saknar


En person som jag saknar otroligt jäkla mycke är min underbara mormor som helt plötslig lämnade oss den 22 november 2009 endast 69 år, min mormor va så mycke mer än bara en mormor, hon va min bästa vän.
folk som känner mig vet hur otroligt tighta vi va, hände flera gånger att mina vänner sa till mig 'du umgås för mycke me din mormor', men som sagt, hon va mer än bara mormor,vi kunde sitta och se film ilag, prata problem, skratta, gråta, ja precis allt.. hennes hem kändes nästan som ett andra hem för mig, hade ju nyckel så jag kunde ju komma närsom, skulle egentligen kunna skriva hur mycke som helst men jag är ju ingen skrivare så jag sluta här.



8 februari



wiiho! har fått mig en super fin fred perry mössa av morgan :) använder aldrig mössa eftersom jag tycker att de är otroligt obekvämt och jag se ut som något hemskt..men denna va faktist skön :)



7 Februari


tjo.
eftersom jag fick igen min laddare till kameran förra veckan ha jag självklart hunnit ta massa bilder ihelgen som jag hade tänkt lägga upp :) känns så skönt att kunna ta kort i nån ordning igen.
ha haft en super bra helg trots vissa saker, fredan började med att jag och lotta åt tacos sen for vi och hyrde en film, men hann inte se klart filmen så ringde erik och gänget och ville ha chaffis till dorotea så vi drog dit, och om de va värt 150kr vet jag inte om jag kan påstå :p men sällskapet va ju bra iallafall! :)

vart lite krux där på natten så jag somna inte förns runt 7 tiden på morgon, vaknade dock 3 timmar senare av något obehagligt, hade sån tur att nicolina sov hos mig så hon skjutsa ner mig på sjukan, puss på henne! :)
sen på kvällen bestämde vi oss för att vi skulle fara och bubbla på hotellet, vilket va både skönt och roligt, mycke skratt och tokigheter ;)
efter bubblet drog vi vidare till henke, sen begav jag mig hem och fick tillbringa natten och morgon med myspojkenr1 :*

nää, nu få de bli några bilder :)

 

så ja, orka inte lägga upp fler, tjingeling! :)

7de dagens bild: En bild som du aldrig lagt upp


Man tyck ju de borde va lätt att hitta en bild att lägga upp, eftersom jag knappt lagt upp nå bilder som finns på datorn nu men ändå hitta jag inga bilder att lägga upp :s mystiskt.

iallafall, så lägger jag upp en bild på min super fina vän sara som jag förövrigt saknar!

PUSS


6e dagens bild: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

En bild från 08 på jag och Linda, en vän jag inte varit med på väldigt länge.


ei tippa tapa


Hallåj! tänkte man kanske skulle skriva några ointressanta rader :)
ha precis kommit hem efter att ha suttit hos frisörn i 3 timmar, så nu är man lite finare men framförallt mycke fräschare än innan, känns bra!

när jag satt mig vid datorn fick jag en chock, hade fått ett litet meddelande eftersom jag tydligen hade råkat lämna framdörrn olåst, innan jag kom på att jag lämnat dörrn olåst och såg vem som skrivit de vart ja lite smått rädd ;p haha!

' HEJ LINDA JA SKULLE HÄLSA PÅ DIG MEN DU VA INTE HÄR, JA HITTADE MINA CIGARETTER HEHE SÅ JA TÄNK VI SKULLE RÖKA. HEJ DÅ/ RYSKA MAFFIANS HÖGSTA BOSS '

-

klemet hade lite skoj me dunken i somras :)


5e dagens bild: En gammal bild på dig själv

Här ha vi en riktigt gammal bild på mig, bilden är tagen hemma i köket på den tiden då vi bodde på bofinken :)



RSS 2.0