24 december

ska bege mig till mamsen alldelens strax för att fira jul och äta massa mat ;) bjuder på en bild från förra året då jag och morgan julchillade lite! ;) hihi god jul på er!



22 december

råka besöka camilla i lördas mitt uppe i deras "hattkalas", dvs man va tvungen att ha något på huvudet om man skulle vara där... och ja...som ni ser på bilden fick jag de snyggaste dom hade...hahahah!



21 december


kom på att jag kan visa lite bilder från brakmiddan fredrik bjöd på i söndas :)



kvällens kock!

få inte glömma att även henke hjälpte till lite :)

hungriga tjejer men lika glad för de :)

-

 

nu ska jag käka nått, kommer dock inte bli något så gott som detta men mätt bli jag förhoppningvis..vilket är huvudsaken :)

20 december

WOHO TJENA BLOGGEN!
ha fått klagomål att jag aldrig bloggar..lite sådär halv trist me klagomål va? men ja ha liksom inget att blogga om känns de som...för seriöst, hur många bry sig om vad jag gör om dagarna?! aja, ska FÖRSÖKA bli bättre på blogga, typ..komma på nå intressant att skriva om!

haa, ha hunnit fylla år med, närmare bestämt den 14/12 ..så nu va man ett år äldre, hemskt!
nä de här få duga för denna gång!



grodanboll på mitt ben en varm sommardag! :)








HELLOOO

hahahah, ibland har lottiZ lite svårt att förstå vad man menar ;) men vi gillar hon lika mycke för de..hihi


[Lotty Olofsson]
jag är inte så dum som jag se ut :p jag ha väl fan tittat på bones så jag kan såntdär :p jag skulle typ kunna bli krimare om jag ville :p
[Du]
00:30
hahaha spela du dum då?
[Lotty Olofsson]
00:30
nej :p
[Du]
00:30
hahahah NÄHE???
då är du lika dum som du se ut :)
[Lotty Olofsson]
00:30
dedär va en korkad fråga

--


förövrigt så va jag och lotta och köpte massa gofika ikväll och for till camilla och bjö henne :) allt från kinderägg till ost och kex, och efter fikat va min mage JÄTTE stor...blev typ rädd!



HAHAHA ALLTSÅ OMG!

hittade en ganska lustig bild hemma hos mamma så jag skicka den till johanna, så hon la upp den på bilddagboken, och jag kan inte sluta skratta åt isaks kommentar som löd såhär:


'haha vafan vad mycket som händer på den här bilden då. Du har fiskat aborre med blommor, linda har kommit hem från SM i stavhopp och brorsan din röken en gul blend utan filter? :S'



RSS 2.0