Lear from yesterday, live for today and hope for tomorrow.


Ny vecka och jag känner mig hur slö som helst, har ont i huvudet och är smått illamående! Gånger som denna fundera man på att bli nykterist, för att vara slö flera dagar efter att man druckit är inte ett dugg skoj, men som tur var så var jag ledig idag, och imorgon! :)


Helgen i Rörström var kanon, trevligt folk, god mat och massa skratt, mer behövs inte för en lyckad helg :) det togs en hel del bilder också, dock var det någon som fifflade med inställningarna så alla bilder blev i stortsett sämst ..

typ, såhär.. hahaha

 

På Lördan vart det lite bättre bilder

 

 

Ah, alltså har suttit halva dagen nu och det går verkligen inte att lägga upp fler bilder, förstå inte vad som är felet? Tog 2 timmar att ladda upp dom här två bilderna..knasigt!

Ikväll har vi varit på majbrasan och nu har jag Filip och David precis invigt min fritös som jag köpte i Fredags så nu är vi mätta, till efterrätt ska vi ge oss på att fritera banan, det blir spännande men har hört att det är gott och på det blir det en skräckfilm! :)

 

Ha en bra kväll! :)

 




You know you're in love when you can't fall asleep because reality finally are better than your dreams.



Kom precis ur duschen och runt 18 tiden rullar bilen mot Rörström, känns bra att få tillbringa en hel helg med mina favorit pojkar då min absoluta favorit är alldeles för många mil ifrån mig :) ♥ Så ihelgen blir det massa mys och grillning, en eller två öl lär nog slinka ner också ;) Ha en bra helg och gör inget jag inte skulle ha gjort så hörs vi till veckan! ;)


Valborg förra året, och Jon pratade med gud .....



There's gonna be times when people tell you that you can't live your dreams, this is what I tell them - "never say never."

 

Haha, vet inte riktigt hur Linus tar på sig sin kavaj? ser då kul ut.

 


Not a day goes by that I don't think of you


Jobbade 9-17 igår och direkt efter jobbet drog jag, Lotta och Filip och handlade och gjorde tacos, kan inte förstå hur det kan vara så jäkla gott, skulle kunna äta det varenda dag! :) Efter maten vart det soffan i stortsett hela kvällen till jag beslöt mig för att dra mig hemåt.
Idag jobbar jag till klockan 15.00 sen är det helg för hela slanten! ;) har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra ihelgen, Jon frågade om jag ville följa med till Rörström så jag får se vad som händer! Idag efter jag ha slutat ska jag fara till Christer och ta kort till körkortet, känns som det börja vara på tiden nu, börja vara 1 år sedan jag tappade plånboken med kortet i, kan ju vara bra att ha ett kort att visa ifall polisen stanna en :)



Nu har jag inte tid med detta längre, återkommer! ;)

Du är som google, du har allt jag söker efter.

Puttinuttigt sagt av min favorit! ;)

Oh, nu var det ett tag sedan jag skrev här! Ska försöka bli bättre så vi ser väll hur det kommer gå med detta ;) Iallafall, igår efter jag hade slutat tog jag bussen till Hoting för att spendera en sista natt med min absolut finaste eftersom han åker tillbaka till Norge idag eller för 15 minuter sedan började tåget rulla rättare sagt!
Imorse när vi pussade hej då och jag for med bussen kändes allt så ...tomt och ensamt? Självklart är det värst i början då man blivit van att vara med varann men :) Ska försöka få mig lite längre ledighet för att ta mig dit, annars träffas vi i Augusti igen! bättre bara några månader ifrån varann än 8(!!!!!) månader som sist.




Mitt hem ser ut som jag vet inte vad, har försökt städa hela dagen sen jag kom hem från Hoting men har absolut ingen motivation alls men lyckades samla ihop och slänga massa skit reklam iallafall, en bra början ;) men fundera på att få hit Filip ikväll eftersom jag jämt har lättare att börja städa och plocka då jag har folk hos mig :) men först ska jag fara och träna, vilket jag verkligen vara lat med nu senaste tiden :p


Sen måste jag bara säga att jag har världens finaste människor omkring mig! En extra puss till Marina, Sara och moster Inga som verkligen ställt upp och hjälpt mig de senaste dagarna! :) ♥

They say that if you love someone, let them go to see if they come back. But let's face it, if you really love them, you're not letting them go.




Hooojt! hade mest bara tänkt skriva att jag lever men har ingen större lust till att blogga! Påsken var kanon och bilder kommer väll någon gång när jag orkat hämta kameran hos Jonken! ikväll har jag varit barnvakt åt två sötpluppar, ena sov och andra myste med mig! Nu när jag kom hem hade jag tänkt mig lite filmmys med Niklas men han har gått och blivit jätte sjuk så han ligger helt död i min säng den stackarn! Puss på han iallafall! ♥


Vart lite missförstånd! heheheheheh


Love your haters. They are your biggest fans. Why? Because they keep on wasting time, just to watch your every wrong move.




Då var påsken här igen! och idag har vi haft påskfirande på jobbet med massa söta påskkärringar/påskgubbar, påsklunch och påskgodis! Småttingarna var så himla söta :) Jobbar hela dagen imorgon till 9 på kvällen sen har jag påskledigt och förhoppningsvis får jag hit Niklas imorgon kväll också! om det inte blir så sent och strular med skjutsen :)



Förra påsken satt jag på Henkes axlar och drack öl, vad kommer jag göra denna påsk tro? det återstår att se ;)


A smile is a language that everybody should learn how to speak.


Ah, är så glad just nu! Var som sagt inte tänkt att N skulle komma förns runt den 21 april, men så imorse skrev han att han hade bokat biljett och for om 3 timmar!!!! Helt galet, jag trodde det var ett skämt så jag skrev att jag skulle döda han om han ljög! ;) Så nu handlar det alltså bara om någon dag innan vi träffas, så underbart! ♥

Och förlåt Emma att jag är så hemlighetsfull ;)

Förutom att vara glad idag har jag även varit på lång promenad med Nicolina, först gick vi strandpromenaden, sedan fortsatte vi och gick bergbacka rundan :) Skönt som tusan i govädre! sen for jag hem och slappade framför en film jag börja se igår, och åt middag och nu har jag precis kommit hem från kvällens träning :) Sitter och väntar på att Jessica ska höra av sig så ska vi se film!

Och snart är det dax att putsa fönsterna igen, någon som känner sig manad att komma och hjälpa mig? ;)



Lovelovelove

'Kärlek handlar inte om att träffas varje dag och spendera varje sekund tillsammans, det handlar om att kunna vara tusen mil från varandra men fortfarande kunna älska!'

Så sant så! Kanske det är därför jag och baby kunnat vara ifrån varann snart 8 månader, men nu handlar det inte längre om månader innan han kommer till Sverige igen, utan bara några veckor kvar tills jag får pussa på han ♥ när han väl är här tro jag att jag kommer förbjuda han att åka igen, ska träna lite extra så jag är stark nog att hålla fast honom! ;)




Mistakes are meant for learning, not repeating.


Sitter här och äter lite lunch, efter jag har ätit klart tänker jag bege mig ut på en promenad! Sen hoppas jag att Marina är redo för lite träning så man har gjort bort det nu på dagen ;) ikväll är det middag med Camilla Fredrik och Henke som står på schemat så det kan ju vara skönt att ha gjort bort träningen så kvällen är fri för massa Söndagsmys! :)

Sen väntas en kort arbetsvecka sen är jag otroligtvis ledig HELA påskveckan, trodde inte mina ögon då jag kollade på påskschemet att jag bara jobbade på Skärtorsdan sen ledig hela veckan därpå, så vad som händer på påsk återstår att se, förhoppningsvis massa mys framför någon eld,korvgrillning, klämmackor och allt annat som hör till påsken :) om inte vädret blir lika dåligt som i Fredags dvs!


Inte okej väder!


RSS 2.0